Jan
28
2011

Mis on akupunktuur meridiaanid?

energia punktid rahulik uni peavalu

Meridiaanid on Qi (energia) ja vere ringlus, sisemise ja välise ühendus ning pidev ülemise ja alumise vaheline liikumine.

Mõiste tuleneb Hiina meditsiini traditsioonist ja hõlmab akupunktuuri, akupressuuri ja qi-gong’i. Vastavalt nendele praktikatele keha vitaalne energia “Qi“ ringleb kehas mööda erilisi omavahel ühendatud kanaleid, mida nimetatakse meridiaanideks. Ei eksisteeri füüsilisi ega anatoomilisi tõendeid meridiaanide eksistentsist kuigi uuringud on kinnitanud kuidas energia võib liikuda mööda nahaalust sidekude.hiina meditsiin nõelravi akupunktuur acu chips akukleebis kleebis kleeps kleps

Traditsiooniline Hiina Meditsiini järgi on keha tasakaalu-tuse mustrid põhjustatud erinevate energi kanalite katkestusest. Neid katkestusi saab korrigeerida läbi eriliste kohtade, akupunktide kas nõelte, moksha, akupressuuri või muud moodi (akupunktuur-kleebised).

Akupunktuuri standard punktides on kirjas üle 400 akupunktuuri punkti ja 20 meridiaani, mis neid punkte ühendavad, kuigi 2 saj p.m.a  on Hiinas soovitatud 649 akupunkti. 20 meridiaanist 12 nimetatakse standard meridiaanideks, mis igaüks vastab ühele organile, toites ja mõjutades seda. Lisaks on 8 erilist meridiaani. Kahel neist on oma akupunktid ja teised erilised meridiaanid ühenduvad läbi teiste meridiaanide akupunktide.

cieaura kleebis akukleebis kleeps akukleps holgraafiline peavaluBioelektrilist voolu (võnkumine), mis läbib meridiaane ja akupunkte on võimalik mõjutada nii nõela, moksa, kui akupressuri läbi. Tänapäeval on avastatud, et püsivamad tulemused saab akupunktide mõjutamise läbi spetsiaalsete akukleebiste, mille tehnoloogia on välja töötatud arvestades bioelektrilisi võnkumisimeridiaanides ja akupunktides ja taastab vastava võnkumise. Tulemuseks energia tõkestuse kadumine vastavas akupunktis ja meridiaani qi ringluse taastumine.

Akupuntuur toodete ost online poest

Artiklid akupunktuur kleebistest

Üks kommentaar - “Mis on akupunktuur meridiaanid?”
  1. Akupunktuur » Hiina meditsiini uudised ütles:

    [...] York Medical School teostasakupunktuuri alase uuringu, mille kandis üleBritish Television 2007 aastal.(Alternative Medicine: The [...]


Jäta kommentaar



Powered by Blogi.ee | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes