Minu uus hobi!!!

Umbes 2 kuud tagasi, kui ma Youtubest talendisaadet vaatasin, vallutas mu südame mustkunst. Seda oli imeline vaadata ning see hakkas mulle nõnda huvi pakkuma, et tahtsin saada ka ise mustkunsti proovida.

Esimese asjana mõtlesin, et iga õige mustkunstnik peab oskama teha kaarditrikke. Võtsin Youtube lahti ja vaatasin, kuidas seda selle ala professionaalid teevad. Jälgisin trikivideosid mitukümmend korda läbi, kuni hakkasin vaikselt asjale pihta saama, mis oli juba omamoodi keeruline.

Teine samm seisnes selles, et pean need trikid ka ise ära õppima, mis oli vahepeal nii keeruline, et harjutasin päevi. peale trikkide õppisin ka kaardite maagiat, mis on lihtsalt kaartidega inimese ees teistmoodi ümberkäimine, nagu näitaks kaardipaki segamine teisel keerukamal viisil, või siis kaardipakis olevate kaardite näitamine ühe käega (kaardilehvik).Tihti oli ka olukordi, kui ma enne magamajäämist pidin kaardid kätte võtma ja nendega harjutama. Vahepeal jäin nendega ka magama.

Kaarditrikid polnud ainsad mida ma õppisin. Harjutasin trikke ka igapäevaesemetega. Näiteks: Ühe rahaühiku tegemine teiseks; Soolatopsi löömine läbi laua, jne.

Kavatsen kunagi minna ka linna peale inimestele trikke tegema, mis võib olla üpriski vinge. Selles kusjuures peitubki mustkunsti võlu- Näitame inimestele, et kõik on võimalik ning paneme nad uskuma maagiat.

Tegin ka video kus on näidatud hästi väike osa sellest trikitamisest :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>