Sõbrad!

Täna tuli mõte kirjutada natukene oma sõpradest. Kui ma põhikoolis algharidust omandasin, olid mul põhilisteks sõpradeks Ludvig (Ludi) ja Fredy (Freed). Koos nendega on meil ka kõige suuremad lollused küla peal korda saadetud.

Alustaks sellest, et meil oli oma gäng, kuhu kuulusime vaid meie. Nimeks oli sellel gängil ,,Närakad”. Kamba presidendiks olime valinud Ludvigu, sest ta oli kõige julgem ja tema mõtted olid alati kõige jaburamad ning pöörasemad. Mina olin presidendi abi, kuna läksin alati kõigega kaasa. Meil oli ka enda gängi peahoone, milleks oli vana, lagunenud hoone, mis oli meile ka vahel nagu teine kodu. Muidugi oli seal viibimine keelatud, kuid meie ei lasknud end sellest pisiasjast häirida.

Närakate gäng pani küla peal toime palju ning sai kiiresti kuulsaks. Koos sai tehtud nii mõndagi: Jala pealt sai maha võetud paar kasvuhoonet; viljapõllud said ära tallatud; Prügikastiga sai mäest alla sõidetud ning sai oldud ka paar korda kutsumata külalistena valla pidudel. Need olid ainult üksikud näited sellest, millega me tegelesime.

Nüüdseks aga on ajad muutunud ning tegeleme tõsisemate asjatega. Harrastame motosporti, käime pidudel (morsipeod) ning hängime lihtsalt väljas ringi. Praeguseks on gäng laienenud ning tegevused on üle võtnud noorem põlvkond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>