the best.

5. Oct 2010

Try sleeping with a broken heart

Postitatud kategoorias: Määratlemata — merkaa. @ 01:16

Taevas nutab, lehed langevad ja päike on puhkusele ära sõitnud

Sa oled eluingel minu südames alati !- Sa läksid,lihtsalt läksid. Võttes kaasa kõik selle aja,mis meil oli , jättes vaid mälestused meist ..

Vahel on küll tunne ,et ei taha ega jaksa enam midagi teha ega edasi minna , kuid meil kõigil on olemas oma päike , mille nimel püüelda !

Hetkel täiesti lambist mõeldud:

Ma ootan et kätte jõuaks päev kui ma löön selja sirgu ja võin su juurest minema kõndida ja öelda sulle sama ükskõikselt nagu sina mulle – sa ei tähenda minu jaoks enam midagi !

Vahel ma mõtlen, et ma armastan sind nii väga ja samas see seesmine viha on summutanud kõik minu sees, ka selle järele jäänud armastuse.

Kui sa vaatad taevasse, siis mida sa seal näed ? Vahel on seal pilved, kohevad ja ilusad ja sa lihtsalt tahaks seal peal jalutada. Vahel näed päikest ja mõtled, et miks see väike kera seal taevas küll teeb päeva nii ilusaks. Ja vahel sa näed seal tähti, neid on nii palju ja neid on raske kokku lugeda, aga need kõik on erilised. Inimesi teevad vahel õnnelikuks just need asjad mida ongi loodud nägemiseks ja mitte enda käega hoidmiseks, sest see mida sa hoiad, võid sa ka samal sekundil lõhkuda !

Ma olen väsinud, mu pea ei tööta, süda on lõpetanud töötamast ja uni vajub peale aga samas on asi mis mind hoiab üleval, see on minu hingevalu.

Miks inimesed ei võiks lihtsalt leppida sellega kes nad on ? Miks nad peavad tegema haiget, kuigi nad teavad, et see võib viia inimese rivist välja ? Miks Sina pidid sel õhtul rikkuma kõik selle, mis tundus algul nii ilus ja hea ? Miks on vaja mängida ühe tüdruku ilusa, ainulaadse ja täiesti ainukese südamega ? Kas sa tõesti usud, et kui sa seda teed, siis haavad paranevad ? Jah, sul on õigus, need paranevad, aga kas sa ka kujutad ette millised armid sa tegid ?

Ma mäletan kui ma olin väike tüdruk, blondid lokkis juuksed lehvimas, igavene naeratus näol ja tunne, et elus on nii palju ilusat oli meeletu. Aga kes ma olen nüüd? Mul pole enam neid armsaid valgeid lokikesi ja ma naeran, tõsi, aga see naer on see, mis igatseb seda väikese lapse naeratust – nii puhast ja õnnelikku.

Kui ma tunnen, et ma enam ei jõua, lohutan ma ennast sellega, et mida teevad küll sõbrad kes mind armastavd ilma minuta ja mina ilma nendeta ?

Ma olen õnnelik, samas nii kurb. Ma tunnen, et ma tahaks lennata, aga kahe jalaga maa peal olles ei saa ma kukkuda. Ma naeran, aga mu süda teeb sees haiget. Ma vahel unistan tulevikust, kuid milleks, kui ma ei tea mis minust 5min pärastki saab. Ma vahel mõtlen sinust, neist suudlustest ja puudutustest, samas tulevad meelde need nutetud ööd ja see meeletu kurbus. Kõike on küll võimalik parandada, aga kui ei suuda ?

Ma armastan sind sama palju nagu maailmas on inimesi. Ma igatsen sind nii, nagu igatsevad 10000 inimest kokku. Ma vajan sind, nagu kõik nälgivad lapsed kokku vajaksid süüa. Ma jumaldan sind, nagu naine jumaldab oma armastatud meest ja ma kirjeldan seda sulle kõike täpselt nii nagu minu süda seda mõtleb.

Ma annan sulle andeks ja ma küsin endalt miks ? Kas ma siis tõesti olen nii nõrk, et ei suuda minna edasi ja öelda sulle, et see on läbi. Minu keha, hing, vaim ja süda tahavad vabaks ja õnnelikuks saada.

Vahel ma talvel vaatan aknast välja, joon teed ja imetlen neid langevaid helbeid ja mõtlen, et kas saab olla midagi imelisemat? Jõuab kätte kevad ja ma kõnnin enda lemmikut metsarada ja kuulan kuidas linnud laulavad, tunnen värskuse lõhna ja mõtlen, et kas õnn peitubki selles imelises lõhnas ja värvides ? Ja kui on suvi, ma jooksen mööda ranna äärt ja tunnen kuidas lained vastu mu jalgu tulevad ja ma tunnen ennast vabana ja ainukene mida ma mõtlen, et kas keegi tõesti ei võiks anda mullle tiivad, et ma saaks lennates kõigile karjuda, kui ilus on maailm. Ja sügisel ma kõnnin pargis, tunnen kuidas üks kollane leht langeb mu juustele, samas poeb kuskilt jope alt väike külmus ja ma mõtlen et kui hea on vahel mõelda, et mõni halb asi võib olla ka hea. Halbu asju ei ole maailmas, on lihtsalt kehvad mõtted, mis teevad headest asjadest halvad.

Kommenteeri

Pead olema sisse logitud, et näha kommentaare.