Sep
07
2009

Nädal aega ilma.. LÄBI!

Suuremad jõud saatsid mulle eile ja täna nii kaudseid kui otseseid vihjeid, et ma peaks blogikirjutamist jätkama…

Naiseeeeeeeedd on tagasi! nad tõid mulle lahedad asjad ka sealt Rhodoselt. Tass ( ainuke normaalne asi vist) , märk: SEXBOMB ja mihkli, millel on lahe ümbris. ma saan nüüd kõigile oma laheda mihkliga tuld anda, muutun ka popiks ja noortepäraseks.

Ühel naisel on süntar ka kohekohe, ma pole siis ainuke 17 enam.

ahjaa, mul on ikka koomikperekond. väikevend pistis eile pannkoogi tasku, et oleks hea filmi kõrvale näksida ja see, kuidas mu ema putukat taga ajab.. on ka ikka kõrgem klass!
10.08.09

Niiiniii. Naise süntar oli ära siis .  ..  me tegime ju Elerile siiski üllatuse ka! zilv tuli päeva varem minu juurde, tegime kooki, pakkisime kinke ja värki , siis läksike 23.35 bussi peale.. õues oli pime, mingid hääled käisid.. ma pole tükk aega nii suur hirmu tundnud, kui seal  bussijaamas. aga jõudsime õnnelikult kohale! juhhei.  Eleri mõtles muidugi,et läheb ilusti varem magama, aga tutkit.
ahjaaa ja siis sünnipäevapäev. käisime jahiga sõitmas! minule oli see muidugi esmane kogemus. ja nii mõnuuus oli, et inimesed ei olnud üliturvatud mingite vestide ja värkidega. pidipidipiuuuu.. lahe oli

peale jahilsõitmist sõitsime bussiga koju .. SÕIME! mängisime kaarte, sõime, imesime, sõime, mängisime korvpalli, sõime.. :D janoh, mul oli igatahes väga lõbus!( ilma igasuguse iroonia ja/või sarkasmita)  =))

nädalapirrrn on ka olema: kus sa oled Rene? Männikus? ;D;D

16. august

oh kooliaeg, oh kooliaeg ..

jep, kool on käes. ja nüüd ma siiski postitan oma suure blogi ära ka, aitab naljast noo. Miks ma üldse kirjutama hakkasin? tänane päev oli jälle pirne täis. ma peakski blogi nime ära vahetama ” PIRNI-blogi” vms. .. aga midagi tabavamat kindlasti,

äöö, täielik mälukas olen ju.. enamus pirne on meelest läinud. :/
okei, üks peapirn mu enda jaoks oli see, et ma ei saanud täna tänu oma kombitsatele vetsus vett peale lasta.. mul lihtsalt ei mahtunud pöial koos küünega sinna nupule ja kogu oma käe jõudu ei tahtnud küünisele suruda( ma arvan,et see oleks sellise surve all lihtsalt murdunud) … lõpuks sain siiski hakkama, aga naljakas oli küll.
ja meie lahe mataõpetaja jõudis täna lineaarfunks.ülesande ajal JÄLLE jutuga oma sõbranna juurde, .. ta räägib ikka väga paaaalju ja väga kiiresti.

ahhhaaa! käisin laupäeval jalgpalli vaatamas, hetkel on küll täielik jalgpallipisik sees, telekast olen täiesti vabatahtlikult nõus seda vaatama  ja me zilviga ju vanad spetsialistid sel alal:
1)*publik hakkab plaksutama* .. me siis plaksutame kaasa ja zilv küsib: ” nägid, mis toimus ?” mina: ” ei.. mis oli!?”  zilv:” a ma ei tea, ma ka ei näinud.”
2) esimene poolaeg saab läbi, tuleb teine .. (esimesel poolajal oli Eesti värav paremal poolel) kaks grusiini on siis paremal platsipoolel palliga, me hakkasime siis zilviga arutama. Birgit: ” miks nad väravasee ei löö? zilv: “no ma ka aru ei saa”  mina: ” aa! see on ju see suluseis, tead küll noh, siis ei tohi lüüa.” Zilv : ” ahjaaa..”     .. oleks me vaid teadnud, et tegelikult toimus pooltevahetus. ;D;D

käisin täna hommikul jooksmas, nii hea oli. Sõbrannaga olime siis juba tagasiteel, hakkas tibutama, lisasime siis kiirust et siiski kuivana koju jõuda, aga see tibutamine muutus järsku padukaks. Polegi varem padukaga hommikujooksu nautinud .. aga ei vingu, väga värskendav kogemus.

jap, nii palju siis blogikirjutamisest. tänaseks on küll finiito! homme  jälle . =)

Kirjutas birgit kategoorias: Määratlemata |
Jäta kommentaar



Powered by Blogi.ee | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes