Knowledge » Blog Archive » 9 omadust, mis suunavad sind edule.

Iga tärkav ettevõtja tahab teada: Kas minus on olemas kõik see, et edukas olla? Kas edukust mõjutab õigel ajal õiges kohas olemine? Kui suurt rolli omab õnn inimese edukuses? Mis loevad tutvused? Kas ma tõesti vajan ärijuhtimisalast haridust, et teada saada, mis tegelikult toimub?

Üks on kindel, sa ei vaja mitte ühtegi neist. Näitena võime rääkida ühest mehest, Brian Riddlest, kes on nii edukas ärimees kui ka õnnelik pereisa. Tema meeletu edu äris kui ka eraelus paneb mõtlema: ” Tal on elus jagatud õnne kulbiga”, sest igale poole kuhu ta läheb, hakkavad juhtuma imelised asjad.

Ärge mõistke mind valesti, ka Brianil on tagasilööke, nagu meil kõigil, aga takistused ei ole teda kunagi tagasi hoidnud. Aastaid olen mõelnud, mis on tema saladus. Mida teeb tema teisiti kui enamik inimesi? Sel suvel tekkis mul võimalus teda vaadelda ja siin toon välja mõned asjad, mida ma õppisin:

1. Ta armastab inimesi – Brian kohtleb kõiki, keda ta kohtab, respektiga, hoolimata nende majanduslikust seisust või staatusest. Ta hoidub teiste hukkamõistmisest ja jääb mulje, et ta saab uusi sõpru juurde ühe sõrmenipsuga.

2. Ta on kaasahaarav - Kõik on tema juurde kutsutud ja alati. Briani suhtumine on: Alati on inimestele veel ruumi. Ta proovib kaasata võimalikult palju inimesi erinevatesse äridesse ja lõbustustesse. Kuidas sa saad mitte armastada inimest, kes ulatab sulle oma käe?

3. Ta on abivalmis ja kannatlik õpetaja – Hoolimata enda toimekast graafikust, leiab Brian alati teiste jaoks aega, et neile jagada oma teadmisi ja tarkusi.

4. Ta on avatud mõistusega - Brian ei käitu, nagu ta teaks kõike. Ta on teinud otsuseid, mis jahmatavad teisi, aga seda sellepärast, et ta on iseseisva mõtlemisega. Ta kogub nii palju informatsiooni kui suudab ja seejärel leiab mooduse, kuidas enda valikuga elada. Ja selle käigus, on ta elu õpilane kui ka ärimees.

5. Ta ei oota vastutasuks mitte midagi.

6. Tema perekond tähendab talle kõike - See on tema kõige suurem tugevuse ja motivatsiooni allikas.

7. Ükski töö ei ole tema jaoks liialt suur või väike – Olen kuulnud, et Brian on öelnud, et ta pole kellegil palunud kordagi teha tööd, mida ta ise poleks kunagi teinud. Need on sõnad, mille järgi elada. Ta on suurepärane ülemus, sest ta usub, et töö tegemine on auasi.

8. Tal on tugev elutahe - Brian on äärmiselt seiklushimuline ja ta aitab teistel, kes ei ole nii seiklushimulised, avada oma mõistust ja laseb neil kogeda elus uusi asju. Ta naerab kõvasti, toitub hästi ja ümbritseb end inimestega.

9. Ta ei usu, et talle midagi võlgu ollakse - See on mees, kes ei käinud ülikoolis. Tema usub raskesse töösse ja vastupidavusse. Teda pole kordagi kuuldud vabandamas või vingumas, et mingist asjast pääseda.

Need kõik jooned on täiesti saavutatavad. Mida Brian mulle õpetas ja õpetab edasi, on see, et inimesed, kes on edukad, investeerivad teistesse. Nad hoolivad ja kiirgavad positiivset energiat. Ükski inimene ei suuda sellisele inimesele vastu panna.

Kui sa teed vähemalt pooltki nii palju kui tema teeb, lood sa lojaalse ja tänuliku ümbruskonna, mis sind edukaks teeb.

 



Lisa kommentaar