Ohver

Eestimaine 613 kommentaari »

OHVER.jpg

Aasta: 2009
Režissöör:
Bionika Erm
Näitlejad
ROOMET – Lauri Pedaja
HANNA – Kerttu Jõgiste
EMMA – Aiki Metssalu
FRÄNK – Andres Taim
MIA – Margret Järv
LAURI PÄRTEL – MArek Erm
MARTIN – Rait Õunapuu
COLIN – Rein Saar
JAN – Ahti Metssalu

Hinne: 1
2.png

Arvamus:
Alguses mõtlesin kas ültse kirjutada sellest n.ö “filmist” arvustust või mitte. Otsustasin siiski peale vaatamist kirjutada enda arvustuse filmist.
Niisiis… Algus oli paljulubav, kuid mida rohkem edasi vaatasin seda igavamaks sisu läks. Praktiliselt teatsin juba ette mis hakkab toimuma ja see tegigi igavaks selle. Kui filmi teha siis ikka tuleks teha selline mille sisu vaataja ette ei tea, vaid kruviks pinget ja põnevust. Sisu, teostus ja näitlemisoskus oli nigela võitu!
Eriti feil koht oli poerööv, kus tibi tahtis relva abil raha varastada ning, kui poemüüja paanikanuppu vajutas olid mendid laksust kohal ja mingit äksionit ei toimunudki. Eriti ajas naerma just see koht kus mendid sadasid sisse ilma, et oleks poodi ümber piiranud (nagu Hollywoodi äktsion filmidest juhtub). Põhimõtteliselt tulid poeröövleid kinni nabima kaks liikluspolitseiniku. Ahjaa unustasin mainida kõige feilima stseeni kus tibi röövis relvaga poodi ning mendid sisse sadasid, siis kupeldaja (Roomet) istus rahulikult laua taga. See oli minujaoks ikka väga kummaline, eriti olukorras kus teine röövib tulirelvaga poodi.
Väikene märkus! Lõpetage see veebiseriaal ära ja investeerige allesjäänud raha filmi, mis oleks ka korralik.

Võib-olla ma olen liiga palju Hollywoodi äktsion filme vaadanud…

Ohvri filmitutvustus:
Ööklubi salabordelli sütenöör Roomet (Lauri Pedaja) otsib uut saaki. Lastekodust plehku panev Hanna (Kerttu Jõgiste) tundub olevat lihtne ohver, kuid seekord noormees armub.
Paraleelselt jooskevad filmis ka rikka tüdruku Mia (Margret Järv) tegemised, kes korraldab oma 18 aasta sünnipäeva ega tea midagi oma isa Fränki (Andres Taim) ärist Ööklubi omaniku Emmaga (Aiki Metssalu), kes noorte tüdrukute vägistamiskatsed salakaameratega linti võtab…

Ohvreid on filmis kindlasti rohkem, kui üks – Hanna, Roomet, Mia, Martin, Colin jne.
Noorte teed ristuvad ja läbi erinevate katsumuste ja raskuste otsivad nad vastuseid oma küsimustele ja tegudele. Palju küsimusi jääb ka õhku rippuma ja annab vaatajale kaasa mõelda oma elu ja maailmas leiduvate probleemide peale…

Ohvri trailer

Lisainformatsioon:
Žanr: Draama
Pikkus: Ühe seeria pikkus umbes 3 minutit
Väljalaske kuupäev: 01.12.2009 (Eestis)

Filmipäevik sai ühe aastaseks!

Ülevaated 580 kommentaari »

Happy Birthday

Palju õnne Filmipäeviku blogile!

Kuigi Filmipäeviku blogil täitus juulikuus esimene aasta pole blogis midagi edasi arenenud. Põhjus oli selles, et polnud aega mul kirjutada ning külastajaid oli vähe.

Kui blogil täitub teine aasta, siis on rohkem ülevaateid ja külastavus on suurem.

Filmipäeviku blogi peatoimetaja

WALL-E

Animatsioon 2,234 kommentaari »

Wall-E

Aasta: 2008
Režissöör: Andrew Stanton
Stsenaristid: Andrew Stanton & Pete Docter
IMDb: 8.8/10 (#26)
MPAA: G
Näitlejad:
Ben Burtt
Elissa Knight
Jeff Garlin
Fred Willard
John Ratzenberger
Kathy Najimy
Sigourney Weaver
Kim Kopf
Garrett Palmer

“An Adventure Beyond the Ordinar-E”

Hinne: 3.5
3.5

Blogija arvamus:
Eesti kinodesse jõuab film 15.august 2008.a. ja peaks mainima, et hinne tuli suht sihikindlalt, kõike neid filmistoori ja trailerite vaatamist ja uurimist oli film vägagi positiivne. Kinno lähen koos onupojaga vaatama, mis kindlasti mõjutab hinnet.

Wall-E ja Eva

Peab tunnistama, et WALL•E on selle aasta üks parimaid animatsioonifilme v.ä Kung Fu Panda mis minujaoks oli pettumus, kuid väikeste laste naerukiljed tähendasid seda, et rahul olid lapsed. Ma arvan, et see film tuleb selle aasta parimaks animatsioonfilmiks, kuna WALL•E režissöör Andrew Stanton on kurikuulsa “Kalapoeg Nemo” autor ja see animatsioon oli üks parimaid. Järelikult tuleb WALL•E ka üks parimaid animatsioonfilme. Hetkel on WALL•E animatsioonifilmidest IMDb andmetel esimesel kohal.

Wall-E

WALL•E filmitutvustus:
Mis siis, kui inimkond pidi Maalt lahkuma, aga keegi unustas välja lülitada viimase roboti?
Sellest küsimusest läheb käima vaimukas lugu väikesest prügikoristusrobotist nimega WALL•E. Olles mitusada aastat teinud üksilduses oma tööd teinud, saab tema elu uue mõtte, kui ta kohtab uut ja eriti uhket robotit nimega EVA, kes on saadetud Maale otsima elumärke. EVA saab peagi aru, et WALL•E on kogemata komistanud planeedi tuleviku võtmele. EVA kihutab tagasi tohutule kosmoselaevale, mille pardal inimesed ootavad juba 700 aastat teadet, et viimaks on turvaline Maale tagasi pöörduda. Samal ajal kihutab ta kannul WALL•E, kes ei taha mingi hinna eest loobuda
oma uuest sõbrast.

Youtube WALL•E Movie Trailer
IMDb WALL•E

Wall-EWall•E Trailer

Lisainformatsioon:
Žanr: Animatsioon // Perefilm //
Pikkus: 98 min
Väljalaske kuupäev: 15.august 2008 (Eesti) // 27.juuli 2008 (USA)

Filmipäevik alustab tegevust

Ülevaated 594 kommentaari »

Tere filmihuvilised,

Täna on see õnnistatud päev, mil avatakse filminduse ja kinoga seonduv blogi. Me kavatseme teid viia kurssi kõige uuemate filmidega, mis tulevad Meie kinodesse ja välismaale.  Anname teile ka igasugust informatsiooni ka alles tegemisel filmidest.
Filmipäevik blogi avab ka enda TV, mis hakkab teile näitama igasuguseid trailereid ja ülevaateid filmidest. Mis jõuavad kinno, mis filme tehakse ja fanmade videosid. Iga nädal toome teieni Eesti kinomaastiku ja USA kinomaastiku ülevaateid!


Soovid ka blogida? Vaata Vaata Blogi.ee! Postituste RSS Kommentaaride RSS