Wall-E

Aasta: 2008
Režissöör: Andrew Stanton
Stsenaristid: Andrew Stanton & Pete Docter
IMDb: 8.8/10 (#26)
MPAA: G
Näitlejad:
Ben Burtt
Elissa Knight
Jeff Garlin
Fred Willard
John Ratzenberger
Kathy Najimy
Sigourney Weaver
Kim Kopf
Garrett Palmer

“An Adventure Beyond the Ordinar-E”

Hinne: 3.5
3.5

Blogija arvamus:
Eesti kinodesse jõuab film 15.august 2008.a. ja peaks mainima, et hinne tuli suht sihikindlalt, kõike neid filmistoori ja trailerite vaatamist ja uurimist oli film vägagi positiivne. Kinno lähen koos onupojaga vaatama, mis kindlasti mõjutab hinnet.

Wall-E ja Eva

Peab tunnistama, et WALL•E on selle aasta üks parimaid animatsioonifilme v.ä Kung Fu Panda mis minujaoks oli pettumus, kuid väikeste laste naerukiljed tähendasid seda, et rahul olid lapsed. Ma arvan, et see film tuleb selle aasta parimaks animatsioonfilmiks, kuna WALL•E režissöör Andrew Stanton on kurikuulsa “Kalapoeg Nemo” autor ja see animatsioon oli üks parimaid. Järelikult tuleb WALL•E ka üks parimaid animatsioonfilme. Hetkel on WALL•E animatsioonifilmidest IMDb andmetel esimesel kohal.

Wall-E

WALL•E filmitutvustus:
Mis siis, kui inimkond pidi Maalt lahkuma, aga keegi unustas välja lülitada viimase roboti?
Sellest küsimusest läheb käima vaimukas lugu väikesest prügikoristusrobotist nimega WALL•E. Olles mitusada aastat teinud üksilduses oma tööd teinud, saab tema elu uue mõtte, kui ta kohtab uut ja eriti uhket robotit nimega EVA, kes on saadetud Maale otsima elumärke. EVA saab peagi aru, et WALL•E on kogemata komistanud planeedi tuleviku võtmele. EVA kihutab tagasi tohutule kosmoselaevale, mille pardal inimesed ootavad juba 700 aastat teadet, et viimaks on turvaline Maale tagasi pöörduda. Samal ajal kihutab ta kannul WALL•E, kes ei taha mingi hinna eest loobuda
oma uuest sõbrast.

Youtube WALL•E Movie Trailer
IMDb WALL•E

Wall-EWall•E Trailer

Lisainformatsioon:
Žanr: Animatsioon // Perefilm //
Pikkus: 98 min
Väljalaske kuupäev: 15.august 2008 (Eesti) // 27.juuli 2008 (USA)