gerru

Kristi.

21. Mar 2009 0

Määratlemata - 01:47

See tüdruk… Mida kõike me temaga ka koos poleks teinud. Alustan siis algusest.
Tuttavaks saime me 9 aasta eest. Mina seda algselt ei mäletanudki, kuidas kuid Kristi meenutas mulle, et ma olin tulnud tema juurde peale seda, kui ma alles kolisin Tartusse ja öelnud: ‘Tere, saame sõpradeks!’ või midagi sarnast. Funny. Enivei, sellest alates oleme me nii kaua koos olnud ja teinud igasuguseid lolluseid. Muidugi ei saa ma mainimata jätta ka seda, et selle aja jooksul oli ainult üks tüli, mingi eelmine suvi väga(!) mõttetu asja pärast, nii et seda ei tasu isegi meenutada.
Nüüd olengi jõudnud selleni, mida me kõik korraldanud oleme… Eelmine suvi- see oli hea. Eriti on meelde jäänud see, kui meil oli igav ja korraldasime veesõja. Nats hiljem käisime korra minu juures ja mu mamps arvas, et mina olen riietega ujumas käinud, aga tema pole- see EI olnud aus:D, sest mõlemad olime märjad. Veidi aega peale seda aga helistasime kahele sõbrale, kes olid emajõe ääres. Muidugi olime ka meie peatselt seal, kuid teepeal suutsin ma meil marki maha teha { nii minu moodi ; ) }. Emajõe ääres maandus Kikku vette ja mind üritati ka, muidugi ei saanud M & S sellega hakkama ja siis tuli Kristi appi neile ja ma maandusin ka vette… mainiks ära ka seda, et pikkade teksadega on eriti armas ujuma minna. Nüüd selle ujumisega peaks mainima, et ka see aasta oleme me sellega hakkama saanud, nimelt üleeile ( 3.06.08 ), kui me saime kokku ühe tema sõbraga ning too kõigepealt üritas mind vette visata, kuid lõpuks hakkas vist kahju… hiljem lendas Kristi vette ja mina järgi aga ka A tirisime vette ja siis lirtsusime koju:D , funny. Kodus mamps küsis, et miks ma märg olen, muidugi ma ütlesi: ‘Kristi on jobu.’- see seletab alati kõik ära, me olemegi need segased, kui me koos oleme. Ja eile, kui me olime Kanali ääres, kaks tüdrukut (korra oli meid isegi kolm) ja kaheksa kutti (vb vahepeal rohkemgi). Nalja sai, ja palju. See suvi oleme kindlasti palju-palju koos : ) .
Meie klatšimised… See on ka huvitav. Kui me pole paar päeva koos olnud siis saame kokku ja võime rääkida tunde, kõigest. See on alati nii olnud. Temaga on lihtsalt võimatu kurb olla, aga samas, kui kumbki on kurb, siis teeme kõik, et tuju parandada ning lõpetame kõht kõveras naerdes.
Tõsiselt see tüdruk, tema säravate silmadega (mis on super ilusad) on mulle sügavale südamesse pugenud. My sister (L). Tõsiselt ta on super funny ja tore ja sõbralik ja värki. (Y) . One of the best. (L)
P.S. Lisan nüüd juurde meie kõige värskema lolluse (05.06.08) , kui me suutsime teha nii, et oleme terve öö otsa väljas, külmetame ja naerame nagu segased. Muidugi oli see tore, kui jätta välja mõned häirivad pisiasjad. Kuid üks on kindel, enam öösel küll väljas olla ei taha, kui midagi paksemat selga pole panna- külm on ju. xD

Muidugi, nüüd on juba 21.märts 2009 aasta ja see kõik oli kirjutatud eelmise aasta juunis. Me oleme teinud nii palju-palju lollusi ja asju. Jõulud, aastavahetus, minu sünnipäev ja tema sünnipäev. Kõik need on lõppenud väga meeldejäävalt.

Pole kommentaare

Pole veel kommenteeritud. Tahad olla esimene?

RSS feed selle postituse kommentaaridele. TrackBack'i link

Jäta kommentaar