Eesmärgid

Olen 3x aastat vana. Mõne arvates näen omajagu noorem välja, aga see pole oluline.

Aeg oleks endale lõpuks mõned eesmärgid püstitada, enne kui best before läbi saab.

1. Trenni teha. Ilma ei saa, see on selge. Kaks korda nädalas on minimaalne, kolm on rahuldav, 4 väga hea.  Viiel päeval nädalas kas minna trenni või viibida vähemalt tund aega värskes õhus. Päev otsa kontoris arvuti taga ja siis õhtu otsa  kodus jätkata mõjub halvasti.Hea eesmärk oleks näiteks oma senised parimad tulemused üle teha.  Rinnalt surumine 100 kg, kükk 130 kg.

Täna oli viies kord trennis, sellest ajast kui uuesti alustasin, ja tunne on väga hea. Rinnalt 70kg 8x seeriad ja kükk samuti. Jalad ei tahtnud talvel kuidagi pidama jääda, aga praegu probleeme pole. Eile ja üleeile käisin rattaga sõitmas, tund aega. 8 kraadi sooja, väga okei.

2. Lõpuks ometi toimiv suhe luua. Palju mul neid kooseluga suhteid on olnudki, neli. Tuleb hoolikamalt valida. Eesmärgiks näiteks lähemate kuude jooksul 10 erineva naisega kohtamas käia.  Mingisuguste perspektiivitute teemadega mitte aega raisata.

3. Rootsi keel ära õppida. Perioodiks ehk aasta? 3 tundi nädalas ei tohiks olla liiga palju, ja peaks piisama.

4. Uus korralik korter osta, ka umbes aasta (või kahe) perspektiivis, min väärtus 100k. Majale ei hakka üksipäini hammas peale ja praegu pole ka mõtet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>