Mida ma oskan öelda, täitsa lõpp

Nägin teda. Saime kokku. Täitsa lõpp,  mis nüüd saab, oli esimene tunne pärast.

Selline asi nagu südamevalu või armuvalu. “Kas tead, et rätsepmeistri vanem poeg Jorh Aadniel kõva armuvalu käes kannatab?”  See on täiesti füüsiline valu, enamus ajast rõhuv tunne rinnas, mis vahest läheb üle valuks, ja vahest ka laieneb üle keha. Käed ja jalad. Hommikust õhtuni ju ei mõtle temale, tegeled mingite asjadega, aga see rõhumine on kohal kogu aeg. Kui sain täna kokkusaamise kokku lepitud, oli tubli osa sellest kadunud. Nüüd on see peaaegu täiesti läinud. Ei tea, kuidas asjad edasi lähevad, loodan paremat. Tema eelmine mees pidi küll väheke halva nägemisega olema…

Trenni jäi jälle nädal aega vahele, täna käisin. Oli väga hea tunne, (enne kokkusaamist, ka seepärast ilmselt) ja üllatav, et peale kõike seda vähemagamist ja vähesöömist oli jõudu küllalt. Rinnalt 3×8 75 kg + 1×8 70 kg. Varsti proovib 80 kg.  Rootsi keelt pole peale eelmist sissekannet puutunud…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>