Trennist ja muud juttu

Trennist. Imestan, et peale kõike seda jama – magamatus ja vahelejäänud trennid – pole jõudu vähemaks jäänud, vaid isegi veidi juurde tulnud. Rinnalt läks täna 4×8 75kg väga lihtsalt. Järgmine kord proovin 80kg kindlasti, kui mingit jama vahele ei tule. Kükk on max raskus 90 kg ja selga teen 85kg-ga.  Ning joosta on kerge, olen paar kilo alla võtnud ja lihased on tugevamad. Kindlasti aitab ka see, et hormoonravi tegi kopsud korda. Käisin kolmapäeval rattaga sõitmas ja väga mõnus oli :)

Homme tööle ja tegelikult lausa ootan seda. Nii imelik kui see ka pole. Olen tüdinud kodus passimast ja südant valutamast. Asjad on tegelikult ju hästi, nii hästi, kui praeguses olukorras olla saab. Siiski otsin vist üles psühholoogi, kelle juures kunagi kord käidud sai. Ehk kuulab ära ja oskab mõne sõna nõu anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>