13. jaanuar

Laupäeval oli pidu, seega pühap. trenni ei jõudnud. Oli aeroobse päev ja jäi lihtsalt vahele. Täna jälle jõutrenn ja 80kg-ga rinnalt seeriad 7,7,6 + 75kg 7x. Tuleb! Vigastus tunda ei andnud. Täna isegi jooksin peale jõutrenni staadionil, vist 1200m.

Lasen vihaselt edasi, ainult et alati, kui ma mõnda aega trenni olen suutnud teha, juhtub mingi jama. Jään haigeks või tuleb vigastus või mõni muu probleem. Eks näis siis, mis seekord. Söön mett ja küüslauku , külmetushaigused suudan ilmselt eemal hoida. Kevadel on muidugi raudselt bronhiit või kopsudega midagi, igal aastal on olnud. Vaatab, kui köha tuleb, siis kohe arstile, ei lase süveneda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>