9. märts: trenni- ja muud juttu

Niisiis.

Eelmisel nädalal käidud trennis 5 korda ja sel nädalal 4 korda. Olekski vaja teha nädalas 3 jõutrenni ja 2 aeroobset, aga see vist ei ole väga reaalne.

Viimased 3 trennitsüklit pole põhinäitajad paranenud. Rinnalt tegin 2 trenni tagasi 85kg 2×8, eelmisel korral 8+7 ja täna ka 8+7 korda. Kükk kangiga seisab ka 100-110kg peal. Oma mõju avaldab kindlasti vähene magamine. Sain õnneks nüüd perearstilt unerohu kätte. Ei ole veel kasutanud seda.  Max tulemused on rinnalt 90kg 3×8 ja kükk 130kg 4x. See viimane küll fikseeritud kangiga, millega peaks olema kergem teha. Praegu teen tavakangiga, fix kang mõjub põlvedele halvasti.

Samas muud näitajad on vaikselt paranenud. Biitsepstõste oli täna 45kg üsna lihtsalt tehtav. Tavaliselt tuleb tõsiselt punnitada. Võiks juba 50 kg proovida – selle raskusega pole ma varem teinud. Võib-olla aitas kolmanda harjutuse lisamine, pani ehk biitsepsi lõpuks arenema.

Selja allatõmbeid teen 80-85-90-85kg, täna tegin 2 viimast seeriat 90kg. 90kg ongi suurim raskus, millega olen teinud. Plokiga tõmbed vastu kõhtu – täna oli 80kg juba kergem ja tegin viimase seeria 10x. Paneb juurde.

Triitseps rinnalt kitsa haardega teen 4x65kg, järgmine kord panen 70kg. Nii raskega ei ole varem teinud. Ploki allatõmbed 45kg, see on ka juba suurim raskus.

Õlg fikseeritud kangiga 60kg, 4 seeriat, 8 kordust seerias. Pluss hantlid. Tundub, et areneb kenasti, veresooned juba ronivad välja.

Kõhulihast teen 3 seeriat kaldpingil, 25+20+20. See kah üsna maksimumtulemus.

Jäin mõtlema, et senised parimad tulemused olid tehtud enne vigastusi. Autoõnnetus vigastas kaela veidi ja paremat poolt, nii et parem rinnalihas vist kärbus veidi. Ongi väiksem kui vasak praegu. Ning põlvevigastus mõjus jalgadele kindlasti. See tähendab, et praegu on raskem samale tasemele jõuda. Eks ma punnitan edasi.  Tegelikult mul polegi eesmärgiks mingeid suuri jõunumbreid taga ajada, praegu peaks rohkem aeroobsele rõhku panema.

Deitimisest.

Käisime kinos (suht jabur film oli muidu), ja leppisime ka uue kohtumise kokku. Usun, et siit vist tundeid ei teki. Aga kui oled üksik, siis võib ka lihtsalt väljas käia, parem ikka kui õhtu otsa arvutis istuda. Vähemalt püüan ennetada, kui temal midagi tekkima peaks.

Ja nr 2 on siis see murede allikas. Rääkisime netis, avaldasin arvamust, et tehku mis tahab, aga nii, et mina teada ei saa. Kuigi see pole minu mure üldsegi. Ütles, et tahaks kedagi ühte kindlat, kes toetaks. Et kas see võiks mina olla. Ma ei osanud kohe midagi vastatagi. Ütlesin, et aitan. Aidata ma ju tahaks, aga üsna raske variant. Proovin veidi nõu ja abi otsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>