petmine

Leppisime siis ära ikkagi. Juba tundus, et kõik hakkab sujuma, peale kolimist esimene kiire on möödas. Kiitles tuttavatele, kui ilus ja uus kodu tal on, et mina olen ainuke mees, keda ta kunagi austanud on jne.

Täna sattus ta telefon kogemata mu kätte. Kuna “seda ei näpi keegi”, siis oli selge, et midagi on varjata. (teadsin temast niigi üsna palju juba praegu). Seega vaatasin sisse. Leidus üks logi vestlusest ca kuu aja tagant, kus ühe tüübiga konkreetset veebiseksi tehti. Mind polnud kohal, tüübi minu koju kohalekutsumisest ja orgia korraldamisest takistas vaid veidi liiga pikk vahemaa. Sel ajal elasime juba põhimõtteliselt koos.

Noh, valetamine. Tema ei tegevat midagi sellist iialgi, suhe tulevat ikka lõpetada enne. Mainisin kunagi naljaga, et “teha võib, vahele jääda ei tohi”, siis nii polevat õige.

Tänane õhtu saab suhteliselt huvitav olema.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>