Uus algus ?

Tere. Üle aasta olen jälle siin.

Juhtus uskumatu, olen koos oma aastataguse armastusega. Tunded on üles soojendatud ja vist põletavamad kui kunagi varem. Ja ka temal on nüüd need olemas.

28. jaanuaril 2014 jättis ta mind maha. Umbes kuu aega tagasi küsisin temalt viisakusest, kuidas tal läheb. Rääkisime natuke ja paari päeva pärast soovis ta minuga kokku saada. Saimegi ning veel mõne aja pärast tunnistas ta, et mõtleb ainult minule…

Järgmisest kohtumisest alates on see kõik olnud ülimalt ilus. Ma ei arvanud algul suurt midagi ja ei uskunud tunnete taastekkimist. Aga need tekkisid kiiresti. Plaanisin lihtsalt mõnusalt aega veeta, ta on ikkagi äärmiselt ilus tüdruk… aga asi läheb tõsiseks. Kõik, mida ta on oma tunnete kohta ütelnud, uskumatult meeldiv. Ma kardan teda ja kardan ennast, lihtne see ei saa olema…

Vaatasin eelmist postitust, ja see kuradima lõpetamine võttis mul peaaegu aasta. Ei viitsi kõigel sellel jamal peatuda. Samas võib-olla oli see hea, sest kõik praegu toimuv ei oleks saanud selleta juhtuda…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>