Millal me viimati kokku saimegi

Millal me viimati kokku saimegi- eelmise nädala kolmapäeval. Esmaspäevast suhtleme jälle normaalselt (vist).

Ega polegi eriti olnud võimalust kohtuda, mõistan, et sa ei soovi hetkel, et su laps meid koos näeb. Järgmisel nädalal ehk pikemalt … kui jälle midagi vahele ei tule. Selle viis minutit üleeile oleks võinud leida, et oleksin sind korraks kallistada saanud.

Löön aega surnuks alkoholi, muusika ja veel mõne asjaga. See oleks kergem, kui sinult tuleks üks väikegi sõnum, et igatsed mind. Seda ei tule. 1. Sul vist on vaja mind “karistada” 2. Aga kui seal oleks tunded, siis see sõnum tuleks, mingil viisil

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>