suht jama seis

Suht jama seis, enesetunne on halb. Kuidas see kõik küll meelest läheb, pole ju esimest korda.

Sain jällegi karistuse oma pahateo eest. K armastas mind, mina aga lasin sel juhtuda. Tegelikult mingil ajal ma ju lootsin, et temaga tuleb välja. Lõpp tema seisukohast oli julm. Alati kui ma olen  midagi halba teinud, saan selle kohe tagasi. Nii oli 6 aastat tagasi J-ga, sain kohe äärmiselt ränga hoobi. Ja miks – enda rumalusest ikka. Ka nüüd vaigistasin ma oma südametunnistust, et “vaata milline K oli, hull ja segane jne”. Kuigi selge oli see, et laiali minna meil tuleb, oleks pidanud seda tegema rahulikult.

Okei, kui nüüd järgi mõelda, siis me ju läksime lõpuks rahulikult, kõik läbi rääkides. Tema ei aktsepteerinud, et mul kohe peale seda uus tekkis.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>