Ei loobu

Ei loobu. Ma ei solva. Ma tahaks kogu oma jõu ja hinge pühendada.
Ka selle, mis ma isegi ei tea, mis minus on.
Ma kunagi uskusin, et armastus muudab kõik ja olen ka praegu valmis seda uskuma ja kõik tegema.
Ma ei loobu. Seepärast ma räägingi.

Ma panen tel laadima ja ei suhtle praegu, olen sõpradega. Armastan sind ja igatsen. Ära pahanda ja andesta.

Ma arvasin, et minus on mingi haiget saanud uhkus. Seepärast ütlesin sulle halvasti ja ma kahetsen kogu südamest. Tegelikult on ainult armastus sinu vastu.
Ja sa ei saa seda keelata.
Ja sa ei saa öelda, et seda ei ole olemas.
Mõistan neid keskaegseid rüütleid, kes armastasid ja surid. Ok see on liiga lüüriline.

Sa võid kõik keelata, kui ütled, et see, mis oli, oli vale ja seda ei oleks tohtinud olla. Seni, kuni sa seda ei tee, ma usun, loodan, armastan. Ma nagunii ei usu sind, kui nii ütled.

Mille poolest ma olen parem kui ükskõik kes, sa võid küsida. Ma tunnen, et olen kõikvõimas, kui mul on lootus. Sa võid naerda selle üle. Sul on see õigus. Mul on õigus tunda seda, mida tunnen.

Mõistus ütleb, et jäta. Mind ei huvita see, ja mu mõistus töötab selle heaks, et oleks õnn ja armastus. Ma ei usu sind, seni kui sa ei tõrju mind eemale meeletu vihkamisega. Ja ma ei taju seda.

Ma tõmbusin eemale, ja sa juba süüdistad mind, et ma loobun kergelt. Ma ei ole harjunud “ei” peale veel võitlema. See “ei” polnud päris kindel, kui ma järgi mõtlen. Ütlesid, et “praegu” ei saa. Ma mõtlesin jah, et kõik või mitte midagi. Ma ei taibanud, et ehk vajad aega.

Ma ei usu, et oleksin saanud teisiti käituda, kui käitusin. Selle info põhjal, mis mul oli. Kui oleks teadnud siis seda, mida nüüd, siis vast küll. Kuidas sa saad öelda, et mina ei paku turvalisust – aga mõtle, kui sul oleks see turvalisus ja ka kõik see kaunis ja imeilus ja vastastikused tunded. See, mis oli, ja mis ei saanudki lõpuni avaneda! Ma ei saa leppida sellega, kui on käeulatuses kõik see , millest võiks unistada, et loobuda! Kui mul oleks üksainus soov (mitte kolm), mis täituks, mis sa arvad, mida sooviksin? Igaüks sooviks raha ja rikkust elu lõpuni. Et ei peaks tööl käima, ja võiks elada muretult. Mina mitte. Rõõmuga käiksin tööl, kui teaksin, et õhtul ootad mind sina! Kergelt tulnud raha ei too õnne (raha saab teenida). Sooviks, et oleks maikuu 2015 ja ma teaks seda, mida täna tean. Kõik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>