Tagasi mõistuse juures

Tagasi mõistuse juures. Eile sai juuatäis peaga temaga pikalt suheldud, millest osa jõudis siia eelmisse posti. Sain temalt mitmeid asju teada, mida ma enne ei teadnud. Tekkis kinnisidee ta tagasi võita. Täna lugesin pikalt netist kõikvõimalikke asju, viimaks midagi sellist nagu “117 tips how to win your girlfriend back” vms. Ei ole seni igasugustest eneseabi asjadest suurt midagi arvanud, aga seal oli tõesti mitmeid punkte, mis panid mõtlema ja mõjusid. Ära jälita teda, ära paista meeleheitlik, leia üles enda väärtused, suhtle sõpradega, tegele hobidega, tee trenni, pluss veel paljud asjad, millele polnud mõelnud, aga mis tõstsid tuju. Kõike seda ma tegelikult niiviisi teen.

Ning kui jõudsin kusagile 45. punktini, mis kõlas umbes et “vaata oma standardid üle, kas tema üldse vastab nendele ja on väärt pingutamist” – siis see pani mõtlema.

Sain neiu nr 1 – ga siiski kolmandat korda kokku, rohkem ilmselt enam mitte. Neiu nr 2 -ga ei ole veel kokku saanud, aga ta võttis lõpuks täna ise ühendust, mis tõstis tuju. Ehk õnnestub kohtuda lähemal ajal ja praegu juba tundub, et sel võiks mõte olla.

Trennist. Lõpuks jõudsin arusaamisele, et õlavalu põhjustab ikkagi kangiga rinnalt surumine. Kuigi harjutust tehes mingit suurt valu pole. Asendan selle masinal istudes tehtava harjutusega. Ehk paraneb. Parem reielihas andis jälle millegipärast tunda, teist trenni järjest. No ei lasta normaalselt treenida.

Eilse õhtu olime sõprade pool, käisime saunas ja oli väga mõnus. Seda ma just vajan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>