Puhkus läbi

Puhkus sai läbi ja täna oli esimene päev tööl. Oli väsitav, saatsin oma 50 meili ja kustutasin n-ö tulekahjusid.

Eilne öö oli üle nädalate ja kuude esimene, kui sain hästi magada, tuli vähemalt 9 tundi täis. Muidu piirdusin ikka maks. kuuega. Olin ka väsinud, sest laupäeva õhtul olin Lõuna-Eestis sugulaste pool, sai õlut joodud ja grillitud. Pikk sõit koju ja käisin õhtul trennis ka veel. Kell 9 läksin juba voodisse.

Kartsin veidi, et eile õhtul stressan nagu ikka enne töö algust, aga ei. Valmistasin end mõttes juba ette, et mis asjad tööl ootavad ja tegelikult ma juba ootasin seda tööleminekut. Kodus läks natuke igavaks. Miskipärast enne ärkamist nägin korraks sind unes ja siis kohe tuligi ärkamine.

Deiti ei ole ikka veel toimunud. Kuigi eelmisel nädalal leppisime juba päeva kokku (reede), ta ütles päev enne ära, et ta ei saa. Algul, et vist tulevad külalised ja siis natukese aja pärast, et “kindlasti’” tulevad. Küsisin siis järgmisel päeval üle, et palun ütle, mis tegelikult toimub, võib ju otse ära öelda, kui ei sobi. Et kas ta kardab midagi. Ütles, et natuke kardab ja on tegemist ja ei saa ikka sel nädalal kohtuda. Aga ta tahaks ikka kokku saada, mis võiks käesoleval nädalal toimuda. Ei teagi, kas peaks nüüd siis veel kord kutsuma (3 nädalat juba ajan teda taga) või ootama, kui ta ise ühendust võtab. Arvan, et asi on seda ootamist väärt siiski.

Õlg annab ikka veel tunda, guugeldasin ja sain teada, et õlavigastus paranebki kaua. Eile käisin lõpuks apteegis ja lasin endale mingit salvi soovitada. Anti siis mingi Voltaren Emulgel. Mingit soojatunnet see ei anna, eks näis, kas ta midagi aitab. Trennikoormust olen vähendanud, teen ainult ühte biitsepsi, üht triitsepsi ja mõlemat seljaharjutust täie jõuga. Õlga teen tühja kangiga 4 seeriat, et asi päris meelest ei läheks. Igavene jama ikka.

Samas vorm on hea, üle aastate parim. Kaal oli täna hommikul 92,3 kg. Jaanuaris oli 98. Vist peaks 90-ni võtma. Lähen täna veel jooksma ja homme trenni.

See neiu, kellest ma huvitatud ei ole, soovib jällegi kokku saada. Rulluisutada vms. See oleks vist neljas, või viies kord? Ütles, et tema tahab sõber olla. Noh olgu peale, kui mul midagi targemat teha ei ole. Võib juhtuda, et me käime siiski voodis ära, aga arvan, et meil mõlemal jääks pärast halb tunne sisse. Mina seda ei soovi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>