Sai käidud

Sai käidud Viru folgil ja oli tore. Peaesineja laupäeval oli tõesti vinge. Oli hea inimeste hulgas olla.

“Deit” jäi ära, kuna lõpuks peale pikka vingerdamist tunnistati, et on keegi teine, kellega loodetavasti midagi välja tuleb… Veel reede hommikul oli õhtune kohtumine jõus, aga päeva peale hakkas jälle mingi häma tulema, kuidas temal plaanid muutusid. Küsisin siis otse ja lõpuks räägiti ära. No hästi, ilmselt nii ruttu midagi toimuda poleks saanud. Siiski mõtlesin vahepeal päris palju temale, hea et me ei kohtunud. Ja nüüd on isegi hea meel, sest ta aitas mind üsnagi seda eelmist mõnevõrra unustada.

Praegu on vaba ja mõnus tunne üle pika aja. Ei ole juba kuude kaupa ennast nii vabalt tundnud. Ei pea kellelegi mõtlema ja kellegi pärast muretsema. Ema ehk välja arvatud, aga temal läheb praegu paremini (ma loodan).

Trennis käin korralikult, õlg vist vähehaaval paraneb. Üritan teha 2-3 jõutrenni ja ühe jooksutrenni nädalas. Jooksen umbes 8km korraga, suht raske on, arengut pole näha. Aga küll see tuleb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>