Esimene nädalavahetus

Esimene nädalavahetus üle mitmete kuude, mille veetsin täielikult kodus.
Ei viitsinud maale sõita, õigemini oli vaja tööd teha. Mõned tunnid tegingi. Tööl on päris kriitiline seis, ja see kestab vähemalt aasta lõpuni. Korraks mõtlesin, et kas see kõik jama tasub ikka ära, ja jõudsin järeldusele, et tasub küll. Palk koos päevarahadega on vähemalt 500 EUR suurem kui eelmises töökohas. Tuleb ka arvestada, et auto on firma poolt, mida enne ise liisisin, kulud kokku olid vähemalt 400 EUR kuus. Praegu ostan heal juhul 50 EUR eest kütust oma sõitudeks kuus.

Üle mitme nädala koristasin korralikult korteri, pesin kõik põrandad, ja nagu arvata võiski, tuli palju parem tunne sellest. Jooksmas käisin ka, 8km ja jalad on OK. Muidu luuserdasin enamuse tänasest päevast maha, sõin palju ja vahtisin filme.

Hulk kraami on kodus, mille peaks maha müüma.
1. korralik külmkapp keldris
2. 2 vana telekat, mõlemad töökorras
3. pulsikell oli ka kahtlane ost, vaatab, ehk kasutan siiski millalgi, 200 EUR krt
4. Tuttuued Pioneeri kõrvaklapid, 130 EUR maksid. Sai suve algul mingite lootustega ostetud, aga praegu pole mul neile mingit kasutust. Seisavad mõttetult, pole kordagi kasutanud. Keldris on veel igasugu manti.

Käisin seal poes jälle ja nägin teda. Ja tekkis silmside. Läksin tast lähedalt mööda, ta tegeles mingi kaubaga. Tükk maad eemal jäin kassajärjekorda seisma, vaatasin ja tema vaatas vastu, keeras kohe pilgu ära. Ilmselt ma kujutan seda endale ette. Kõige lihtsam oleks ta facebookis sõbraks lisada ja midagi kirjutada, aga see tundub tobe. Parem ikka otse rääkida. Võtan lähemal ajal keset tööpäeva aega ja käin ära.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>