Tööl on asjad hullud

Tööl on asjad hullud, ei saada tellimuste täitmisega hakkama. Osad härrad on jätnud viimase poole aasta jooksul oma töö tegemata. Mina pean tellija ees muidugi vastust andma ja ennast sõimata laskma. See on kestnud juba viimased mitu kuud ja läheb veel tunduvalt hullemaks?! Täna töölt tulles käis mõte läbi, et jooks ennast korralikult täis. Jõudsin koju… ja läksin jooksma. Ilm on ka hea, 9 kraadi sooja. 8km. Kolm päeva tagasi äratõmmatud säär andis tunda ja nüüd valutab, kuramus.
Igatahes pole mingit mõtet töö pärast stressata ja probleeme koju tuua. Niikuinii see ei aita ja hull olukord kestab veel vähemalt pool aastat. Tuleb ennast vabal ajal tööst välja lülitada, 8 tundi päevas ja aitab.

Täna laua taga istudes tundsin korraks LÕHNA. Tema parfüümi lõhna. Nagu puuga pähe, kõik tuli meelde, tunded mida tundsin ja kõik. Sõnades on seda võimatu kirjeldada. Tahaksin tsiteerida Clifford D. Simak-i “Linna” – pole raamatut käepärast – kuidas Webster hakkas Juwaini filosoofia kaudu tajuma lõpuni teiste inimeste mõttemaailma ja mõistma neid lõpuni. Ma oleks nagu sarnaselt sisenenud enda toonasesse tundemaailma. (kusjuures ingliskeelne e-book on täitsa saadaval, nagu selgub)
Üks kolleeg läks just mööda, see pidi tulema tema riietelt. Lõhnataju on mul vahest päris hea. Traaaaaa… millest kõigest ma olen ilma olnud. Elad nagu mingis urkas, ja ükskord jälle tajud, et päris elu on ka kusagil olemas.

Aga ei, jooksmaskäik oli hea mõte. Elu tuli sisse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>