Mai

Pole ammu kirjutanud. Ilmad on väga ilusad, ma vist ei ole maikuus kunagi nii pruun olnud kui sel aastal.
On palju väljas viibitud. Isiklikku metsa või parki kuulub nüüd tammesid, kaskesid, kuuski, mände, kastaneid, pärnasid, lehiseid, kadakaid, saari, vahtraid. Tervelt 10 liiki juba.

Trennist. Õlg ei ole päris korras, aga ma üritan mitte ennast sellest segada lasta. Rinnalt läks täna 90kg-ga 6x + 4x.
“Turvaline raskus” on 80 kg, see on see, millega teen ilma probleemita 8 kordust ja ei teki tunnet, et ehk ei jõua.
Ei tea, kas kunagi saaks selleks 90 kg ja trenni max raskuseks 100kg. Peab proovima max raskust tõsta, see peaks kiiremini arenema panema.
Biitsepstõste – jäin mõtlema, palju siis kangil peal on, 50kg! 2 seeriat teen sellega ja mõned kergemaga.
Kükke teen 100 ja 110 kg-ga. Selg allatõmbed 90kg (õlg annab tunda) ja plokiga vastu kõhtu tõmbed juba 95kg! Lihtsalt julmalt raskust juurde panna, siis areneb.
Võib enam-vähem rahul olla, nii jätkata.

Naistest. Talvel miskit korraks tahtis tekkida, mille lõpetasin. Olen netis ringi vaadanud.
Flirticus sügisest saadik. Ei ole ühtki tiltiajavamat kohta kui Flirtic. (“Tilt” on pokkerimängijate termin, seisundi kohta, kus oled närvis ja frustreeritud
asjaolude tõttu, mis sinust ei sõltu, tavaliselt on selleks halb kaardijooks. Suht hea ja iseloomulik väljend).
Näod on seal kõik see pool aastat enam-vähem samad, seal on selline featuur, et saab inimesi lisada lemmikute listi, milles olevaid inimesi
on võimalik otsinguga mitte kuvada. Mittehuvitavad lisan lemmikuks, et siis neid otsinguga mitte näha. Minu tagasihoidlikud kriteeriumid on, et võiks enam-vähem kena välja näha, kõrgharidus ja mitte üle ühe lapse.
Laste asi siis seepärast, et kahe ja rohkema lapsega naised vaevalt et neid juurde soovivad. Tätoveeringud ja suitsetamine ka ei sobi.
Mõtlesin siis täna vaadata, et mitu inimest mul “lemmikute” ehk siis mittehuvitavate listis on. Arvasin, et mõnikümmend, maksimaalselt sada?
Seal on 333 inimest! Tallinna ja Harju maakonda vaatan ainult.
Nii palju, kui olen jutule saanud, siis ilusamad naised olevat meeste meeletu rünnaku all, kirju tuleb tohutult.
Ja nendelt vastust saada on raske, lihtsalt nii palju kirju tuleb meestelt neile. Äärmiselt palju olevat “jobusid”, kirjaoskamatuid, seksi- ja armukeseotsijaid jne.
Minu jutul justkui pole häda midagi, mõni on isegi kiitnud ja tänanud meeldiva kirja eest.
Samas on vist üsna lootusetu sealt kedagi leida. Väga tihti naised ei tea, mida nad tahavad, kord on tuju ja siis jälle mitte.
Asjalikke, kenasid ja heal järjel mehi olevat vähe, samas ise naised ei kirjuta kellelegi. Paar korda siiski on mulle esimesena kirjutatud, aga siis ei sobinud jälle mulle.

Tinder – sama jama, et matche saab väga harva. Ju ma olen siis liiga valiv. Kenasid naisi on seal palju, aga ka väga palju välismaalasi (välismaalased välistan). Saad oma matchi kätte, aga nad miskipärast ei soovi eriti vestelda.

Ju mul on endast kõrge arvamus, aga kõigest endasarnast naist sooviks leida. Üks viga muidugi on ka see, et ma ei suhtle eriti vabalt. Võõrastega kukkuda lihtsalt lobisema ma eriti ei oska. Raskes joobes küll. Kirjutada on esalgu lihtsam… Väljaskäimisega on nii, et praeguses vanuses isegi kui lähed sõpradega välja, siis ei lähe sa ju lantima nagu kahekümneaastaselt. Vaid lähed sõpradega välja, et nendega aega veeta.

Kuuldavasti olevat sarnaste muredega naisi ka täiesti olemas, aga millegipärast on nendega raske kohtuda… Eelarvamusi on ka inimestel palju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>