kirjutaks midagi

Jõuluõhtu möödus meeldivalt. Lähedast ja tuttavate seltsis.
Praegu tuleb telekast Jõulutunnel ja lauldakse Jeesusest. Minu arvates täiesti silmakirjalik. 90% inimestest ja ka ilmselt neist lauljatest ei usu jumalat. Jõulude ajal aga ronivad paljud nendest kirikusse ja tehakse nägu, nagu oleks täiesti OK kõik see mis seal räägitakse. Nii olevat kombeks. Õnneks minu sõbrad-tuttavad sellist võltsvagadust enamasti ei põe :) Mul ei ole tõsiusklike vastu midagi, neid on Eestis üsna vähe ja tehku isekeskis mis tahavad.
Selles mõttes mulle meie uus president meeldib.

Tulin just tuppa, lõhkusin hunniku puid. Puudelõhkumine on üks paremaid töid üldse. Tehtud tööhunnik on kohe silmaga näha ja samas saab töö ajal omi mõtteid mõelda.

Homme lähen metalliotsijaga üht vana talukohta külastama, mille eelmine kord metsast leidsin. Kui viitsin, siis lõhun kraavis kopratammi. Oma metsa küll enam mul pole, aga lihtsalt ajaviiteks. Olen isegi mõelnud, et ostaks mõne parema tüki tagasi. Investeeringu mõttes või nii.

See mõte, et “ära tööta ebameeldivas kohas” on muidugi õige. Minu töö on küll hetkel kõike muud kui meeldiv. Samas ma justkui ei tahaks praegu ära minna, raskel ajal maha jätta. Kuigi nii palju töökaaslasi on lahkunud ja uusi asemele tulnud, see ei ole enam see firma, kus parimad ajad möödusid. Samuti mulle meeldib raha :) või õigemini kindlustunne, mida mõninga rahahulga omamine annab.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>