Mõtlesin täna tõsimeeli

Mõtlesin täna tõsimeeli, et kirjutan talle. Et küsin, kuidas tal läinud on ja kas ta on õnnelik? Otsisin juba ta facebooki konto üles; aga jäin korraks pilte vaatama. Tuli meelde, mitte tingimata see, mis juhtus, vaid see tunne, valu. Tundsin seda uuesti. Ma ei taha seda. Kirjutamissoov kadus kiiresti. No mis sellest siis oleks, kui ma saaks teada, kuidas tal läheb. Läheb kuidas läheb. Kas tal oleks mulle midagi öelda, seda justkui oleks tahtnud teada. Ei ole tal miskit, kui oleks, siis ta oleks seda mulle juba öelnud. Kuigi… ma olin korraks temaga õnnelik. Väga. Kõik need kaks aastat, kõike ja kõiki olen ma selle ajaga võrrelnud. Tuleb loota parimat.

On juba tavaks saanud, et kui maale tulen, siis grillime. Kord nädalas siis. Ilm on väga ilus, ööbik laulab (ja hulgaliselt muid elukaid) ja kõik lõhnab (toomingad põhiliselt). Olen juba suht pruuniks päevitanud – ja pole veel juunigi!

Mingil hetkel kindlasti tekib soov taas tööle minna, olla kuidagi kasulik. Ambitsioone ellu viia.
Töötada kollektiivis, tunda ennast vajalikuna. Kelle käest käiakse nõu küsimas.
Krt, nad siiamaani helistavad mulle. Kaks kuud on juba möödas, aga ikka. Küsivad, ja tegelevad samade probleemidega, millega tegelemine mul pooleli jäi. See nädal ma ei võtnud nende kõnesid vastu. Krt, saagu ise hakkama, ma enam tõesti ei viitsi. Seda kõike meelde tuletada.

Käisin üleeile ühe naisega väljas – oli pettumus. Pildid ja tegelikkus erinesid ikka tugevalt. Algul korraks mõtlesin, et äkki lahkuks kohe. Otsustasin jääda viisakaks. Juttu ajada oli isegi suht okei.
Täna kirjutas mulle üks päris kena inimene. Tänas mu kirja eest, et olevat väga asjalik ja tore… Ma siis küsisin, et äkki tutvustaks ka ennast mõne sõnaga? Ja siis, mõne aja pärast, kustutas ta oma konto. No mida paganat? Hakkasin juba mõtlema midagi.

Trenn ei edene. St. osad lihased toimivad, osad mitte. Rinnalt surumine seisab paigal, osadel kordadel jõuan rohkem, osadel vähem. Eile punnitasin oma 4x100kg ära, ja siis oli suht kõik. Selga ja biitsepsit eriti ei jõudnud/viitsinud teha. Midagi ikka tegin, et trenn päris tühja ei läheks. Jalg, seevastu, 130 kg kükid toimivad. Midagi peab muutma. Tegelt on ka see probleem, et valgujooki ma näiteks nädalavahetusel üldse ei võta. Toitumine tuleks rohkem kontrolli alla saada. Kui ma muidugi üldse tahangi kaugemale areneda. Vist ikka tahan.
Jooksmas tuleks hakata käima. Pöialõikusest on 10 nädalat möödas. Olen ka paaril viimasel nädalal proovinud joosta, umbes 600 meetrit korraga. Valus otseselt pole, aga harjumatu. Kiiresti ei saa/ei taha joosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>