Juuni 18

Pole ammu siin käinud –

Mõningaid asju on küll juhtunud, aga ei saa kõike siia kirjutada, et anonüümsust säilitada…

Jah ma ei ole olukorraga rahul, aga ma püüan hoida kinni põhimõttest: ära vingu ja virise!
Kui midagi öelda tahad, siis ütle midagi head. Iseasi kui mulle oleks midagi lubatud ja siis neid lubadusi rikutakse. Siis oleks põhjust lubadusi meelde tuletada.

Tulin töölt ja masetsesin. Mõtlesin juba mingi jutu välja, kui õnnetu ma olen ja kuidas ma ei saa niimoodi elada ja nii edasi.
Siis sain aru, et seda virinat pole kellelegi vaja. Kirjutasin talle hoopis, et oli tore ta häält
täna kuulda. Vahetasime mõned toredad sõnumid ja ma olen peaaegu õnnelik.

Ah soo jah, me vahepeal ju kohtusime. Veetsime koos päeva ja öö suvisel Eestimaal. Kõik oli nii hästi nagu peaks olema armastaval paaril. Korraks olin õnnelik, aga see pärastine tühi tunne oli seda hullem. Olgu peale, pean olema rahul sellegagi. On inimesi, kes pole sedagi rõõmu tunda saanud mis mina.

Spordiennustuse eksperimendi võib lõppenuks lugeda, või ajutiselt peatatuks. Teatud tingimustel asi toimib, aga vaja oleks rohkem aega pühendada ja ressursse. Kui teise auto maha müüdud saan, siis ehk proovin paari tuhande euroga uuesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>