Guess who`s back

Guess who`s back? Pain is back.
See hetk kui ärkad hommikul – poolteist tundi enne õiget aega – veel pole jõudnud hakata tundma eilselt valu ja korraks arvad, et seda polegi. Siis ta tuleb, see valu, ja on tagasi. Tead juba, et pole mingit mõtet üritada uuesti magama jääda.
Jäin temast siis lõplikult ilma. Äkitselt, ootamatult ja arvates et kõik on nii hästi kui saab olla. Enam vist ei ole mõtet loota. Juhtunud on vahepeal palju ja häid asju, unistuste täitumisi. Seepärast ma polegi siin käinud. Kõik see sai korraga tuhaks. Suured sõnad, väike mees. See ei huvita mitte kedagi. Ma arvasin, et eelmisest visiidist siia on rohkem aega möödas, aga näe pole aastatki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>