Tulin koosolekult

Tulin koosolekult ja jäin mõtlema, et tundsin ennast hästi. Väga ajudele ka ei käidud. Tulin välja, istusin autosse ja sain aru, miks nii tundsin. Mõtted olid mujal. Ei tundnud seda sisemist valu, mis nüüd ka kohe tagasi tuli.
Vaatan et siin on kõik endine :) Minny maadleb ikka samade probleemidega. Mina olen ka tagasi. Aga ma vähemalt olin korraks õnnelik ja uskusin, et elu läheb hästi. Veel ainult veidi ja kõik on hästi, väga hästi. Kui ma kuulen oma armastatud inimeselt, et ta armastab mind ja tahab endale päriseks, teen temaga tulevikuplaane, kas see pole siis õnn. See läks.
Kaalust olen alla võtnud, 2,5 kg. Söögiisu pole üldse. Sunnin ennast sööma ja otsin asendustegevusi.
Ma ei taha selline olla nagu ma praegu olen. See möödub ka viimaks. Vähemalt ma olen võimeline tunneteks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>