Joy95 » Blog Archive » Alustus
veebr 24
Alustus Postitas

Otsustasin ka lõpuks kasutaja luua. Ma ei ole küll kunagi bloginud, kuid olen pikemat aega juba kirjutanud luulet ja ma tunnen, et mul on hetke perioodil vaja ennast kuskil välja elada. Seega ma loodan, et keegi ei arvusta mind, kuna ma siiski algaja selles :)

Lihtsalt mul on pidevalt tunne, et tahaks end tühjaks kirjutada, sest just kirjutades miskipärast on tunnetest ja üleüldse kõigest kuidagi kergem rääkida. Praegu on mu elus lihtsalt raske periood, millega ma üritan kuidagi toime tulla. Aga no toimetulek on ka vahelduva eduga, mõni päev nagu poleks midagi viga, aga siis on jälle päevi kus ma tunnen end nii üksi. Üksioleku tunne tekib ka tavaliselt siis kui midagi otseselt teha ei ole vaja või on lihtsalt nostalgia ja igatsus peal. Eks muud põhjust ei olegi kui ikka vana hea armastus. Eriti valus ongi see sellepärast, et ma lõpuks lootsin, et ma olen leidnud inimese, kes mind reaalselt mõistab ja toetab. Aga ma ei tea mida ma peaks tegema, kui inimene ütleb, et ta ei ole suhteks valmis.

Ma ei ole mitte ühegi teise inimese pärast nii palju vaeva näinud. Ma olen korduvalt proovind temaga ise rääkida ja pöördusin ka tema parimate sõprade ja vanemate poole, kuna ta on tunnete koha pealt suhteliselt kinnine inimene ja ta ei öelnud ka otseselt mis teda takistab. Võib-olla see, et tal ei ole kunagi tõsist suhet olnud või hoopiski see, et kuna ta läheb sügisel sõjaväkke siis tahab veel vaba olla ja elu nautida???

Kõik oleks palju lihtsam kui ta lihtsalt oleks natuke rohkem avatud tunnete koha pealt ja üritaks natuke ka minu seisukohast asja vaadata. Ma ei teagi mida ma tegema peaks, arvestades et ma sain nädalavahetusel kinnitust et meie vahelt ei ole kõik kadunud. Ei tahaks kuidagi peale ka suruda…Lisa kommentaar