Hei!

informaatikaküs.

Mis on

1) internet – tähendab võrkude võrku – paljusid erineva suuruse ja struktuuriga, üle maailma asetsevaid arvutikooslusi, mis on kindlate reeglite ja vahendite abil üksteisega ühendatud ning võimaldavad info liikumist ühest osavõrgust teise.

2)portaal – uudisteportaali eesmärgiks on viia külastaja kurssi uudistega eestis ja mujal ning samuti aidata tal alustada oma inteerneti rännakuid, st. juhatada edasi erinevatel teemadel, mis võiks internetis huvi pakkuda.

3)otsingumootor - teemakataloogid, otsingumootorid ja metaotsingumootorid. Otsingumootorid tegelevad pidevalt informatsiooni kogumisega.

4)serverid – arvutid, mis pakuvad Interneti teenuseid. Veebilehed, elektronpostid ja teenused, mida me internetis kasutame – kõik paiknevad mõnes serveris.

5)Kuidas kasutada e-posti(e-maili)? – selleks, et oma postkasti sisse logida, tuleb täita lahtrid Kasutajanimi ja Salasõna. Siis tuleb vajutada klahvi Enter. Olles postkasti sisse loginud, on võimalik vaadata, milliseid kirju on tulnud postkasti.  Kui postkasti pole kohe avatud, võib klõpsata valikule e-post.


Postitas katriin - sept 30 2008
Kategoorias muu
493 kommentaari »



Jäta kommentaar