KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Tomat
Kirjutas kerttu, 31 March, 2012   

30.03.12. – pikeerisin kõik tomatid ära. Sain 15 tavalist tomatit, 8 ja 9 ühes karbis punast kobarat ning 8 kollast pirni. Tegin ka kollase pirni ja punase kobara ampli. Alguses oli plaan teha erinevate taimedega ja värvidega amplid. Aga juhtus nii, et tegin kollase pirni, oranzi kobara ja punase kobara amplid – kõik eraldi. Tegin nii, sest amplid olid erinevate suurustega. Punast kobarat saingi vaid 2 taime amplisse, kollast pirni aga 6.

Kiirelt arvutades on mul 74 taime (ampleid siia ei arvesta). Ikka liiga palju, kui endale mahub vaid 16 taime :) Aga ok see selleks, järgmine aasta panen kindlalt vähem. Seda ütlesin ma muidugi eelmine aasta ka. Aga eelmise aastaga võrreldes paningi vähem, aga võiks panna veelgi vähem.Kommenteeri«     »