KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Nõgeseleotis
Kirjutas kerttu, 12 June, 2012   

14 mai, kui korjasin kõrvenõgeseid kuivatamise jaoks, panin ka ühe suure ämbri nõgeseid täis ja valasin vee peale. Paar nädalat lasin tõmmata, siis kurnasin ära ja kastsin selle veega kogu kasvuhoone ära. Väga jube hais oli ja see oli veel mitu päeva kasvuhoones sees. Aga see nõgeseleotis on tõesti väetise eest. Enne ei uskunud, kui olen ise ära proovinud. Kõige paremini on mõju näha petuunia amplil. Alguses rippusid seal amplist lihtsalt paar taime välja ja pealmine osa oli täitsa tühi. Aga nüüd on näha, kuidas on väga palju uusi taimi viskanud.

 Allpool õitsevad taimed ongi need vanemad ja enne uute taimede tulemist, olidki amplis vaid paar rootsu.

 

Võin julgelt öelda, et nõgeseleotis toimib ja ei olegi vaja mingeid spetsiaalseid väetisi osta.Kommenteeri«     »