KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Valge ristik
Kirjutas kerttu, 13 June, 2012   

Peale raamatu “Armurohud” lugemist sain teada, et ristik on väga kasulik. Ristikud on pidevalt ka mesilasi täis, järelikult peab seal midagi head olema. Nii valge kui punane ristik mõlemad kasvavad mul muru sees, siis otsustasingi korjata natuke mõlemat. Korjasin taimede õisikuid peo täie, panin klaasi ja valasin peale keeva vee. Uskumatu, kui kiiresti läks valge ristikuga täidetud klaasis vesi kollaseks. Taimed on ju valged, huvitav, mis seal seda kollast värvi annab? Ja maitse oli ka super hea – nii, et korjasin peale katset valge ristiku õisi kohe hulgim, et talvel nendest teed teha.

 

 

Punane ristik ei andnud ei ilusat värvi ega ka maitset, seetõttu ma neid rohkem ei korjanud ja ka klaasi ei pildistanud.Kommenteeri«     »