KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Pojengid
Kirjutas kerttu, 25 June, 2012   

Olen täitsa nõus väitega, et kõik mis Sa soovid või millest Sa unistad, läheb täide. Olen kevadest saadik tahtnud ja otsinud endale pojenge, kuid pole raatsinud osta ka. Nüüd mööda põldu jalutades, leidsin mahajäetud roosa pojengi. Üllatus missugune ja naeratus näol, et lõpuks leidsin ta. Ruttu koju labidat tooma ja kallikest välja kaevama. Tegin selle pojengi neljaks. Panin kaks ühele poole kurdlehelist kibuvitsa ja kaks teisele poole. Istutasin taimed maja ette aia äärde. Teisel pool kõnniteed on kaks kirssi, siis mõtlesin, et peaks siiapoole kõnnitee äärt ka vähemalt ühe kirsi panema. Ostsin puu Elva Kodupoest hinnaga 15,9.- ja sort “Arthur”.  Praegu midagi ilusat ei ole: pojengid on longus ja kibuvits ka alles kogub hoogu.

 

 

Aga iga aastaga läheb aina paremaks ja järgmine aasta on kindlasti vaatepilt ilusam.Kommenteeri«     »