KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Tõin maitsetaimed tuppa
Kirjutas kerttu, 5 October, 2012   

Ilmad lähevad vaikselt külmemaks ja otsustasin oma seemnest pandud maitsetaimed tuppa ära tuua. Ehk elavad talve üle ja kevadel viin uuesti välja. Istutasin pottidesse rosmariini, tüümiani, estragoni ja lavendli. Taimed tulid väga ilusad ja võimsad välja arvatud lavendel, mis on veits kahtlane ja sidrunmeliss, millel tuli üles vaid paar taime ning needki näevad väga nirud välja. Aga loodan, et nad saavad uues rammusas mullal kosutust ja peale istutamist leotasin potte natuke mereadru leotises ka.

 

 

 

Sidrunmelissi panin magamistuppa akna peale.

 

 

 

Teised tulid välja sellised:

 

 

Ja kaugemalt vaadates:

 

 2 kommentaari - “Tõin maitsetaimed tuppa”
  1. Liisi Says:

    Väga kenad potid! Ma ka just eile mõtlesin, et peaks maitsetaimed varsti tuppa tooma. Tegelikult küll plaanin taimed garaažiaknale panna, sest toas on liiga soe ja eelmisel aastal hakkasid taimed kiratsema. Ma istutan lisaks maitsetaimedele potti ka murulaugu, siis hea värsket toidu peale lõigata ;)

  2. kerttu Says:

    Ja see hea mõte :) Ma korra mõtlesin, et peaks peterselli ka panema.


Kommenteeri«     »