KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Peipsi ääres
Kirjutas kerttu, 12 August, 2013   

Käisime nädalavahetusel Ehal ja Heikil külas Kasepääl. Nii mõnus ja rahulik koht, mille positiivsust oli tunda igal pool. Lasteaiast ja algkoolist oli vaade otse peipsile. Aiad olid hoolitsetud ja korras, tänavate ääres kurgi ja sibula müüjate kuulutused. Mõnes aias tunned kohe eriti, kuidas selle aia eest hoolitsetakse ja kuidas perenaise hing elab igas nurgas, kuhu vaatad. Nii ka selles aias, mida külastasin:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Õhtul käisime Ehaga alasti Peipsis ujumas - nii hea kui riideid vahetama ei pea. Kahjuks see hetk telefoni kaasas ei olnud ja sellest lummavast vaatepildist, kus taevas ja järv kokku ühilduvad, pilti teha ei saanud. Enne ujumist ei leidnud mitte kuskilt patsikummi, aga juuksed oli ju vaja kuidagi kinni siduda. Leidsime ühe lindi ja sain sellise huvitava patsi:

 Kommenteeri«     »