KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Printsessi tuba
Kirjutas kerttu, 10 February, 2016   

Teisel korrus sai valmis esimene tuba, mis on mõeldud meie tütre jaoks. Esimesel korrusel oli tema tuba väga kirju, mille põhilisteks toonideks olid valge, roosa, roheline ja kollane. Seekord jätsin alles vaid roosa ja valge (ok – natuke kollast jäi ka toolide kujul sisse). Tahtsin, et tuba oleks võimalikult lihtne ja hubane. Ise jäin tulemusega rahule ning sära tüdrukutirtsu silmadest andis mõista, et olin õigel teel. Mõned pildid tema toast:

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

IMG_3621_

 

IMG_3616_2

 

IMG_3618_22 kommentaari - “Printsessi tuba”
  1. Maarja Says:

    Väga ilus tulemus! Kui päris aus olla, siis koliksin kohe isegi sinna hea meelega sisse… ;D

  2. kerttu Says:

    Mul oli endal sama mõte ;)


Kommenteeri«     »