KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Väetis taimebeebidele
Kirjutas kerttu, 12 March, 2016   

Petuunia taimed juba vaikselt tulevad, kuid tunduvad kuidagi nõrgad ja haprad.

 

IMG_3919_

 

Proovin esimest korda neid taimekesi väetada. Valisin greenworldi orgaanilise väetise (6,4.-):

 

IMG_3913_

 

Info pakendilt:
Taimsetest toorainetest valmistatud puhas loodustoode ökoloogiliselt teadlikule hobiaednikule. Soodustab kasvu ja ergutab juurte moodustamist. Orgaaniliste ainete kõrge sisaldus rikastab mulda mikroorganismidega, parandab pinnase struktuuri ja muudab seotud toitained taimedele kättesaadavaks.

 

Väetiste puhul on see, et pigem panna vähem kui rohkem. Neid taimebeebisid ma ei kasta vaid ainult piserdan, seega panen ka väetist läbi pritsi. Õige taimepritsi leidmine on väga raske, kuid viimase ostuga olen rahul:

 

IMG_3907_Kommenteeri«     »