KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Uus kivi – küaniit
Kirjutas kerttu, 21 September, 2016   

img_5324_

 

Jutt kristallide piiblist:

 

Küaniit on oivaline häälestumise ja meditatsioonikivi. See on väga rahustav ja võimas ülekandja ning kõrge sagedusega energiate võimendaja, mis stimuleerib psüühilisi võimeid ja intuitsiooni. Oma võimega häälestuda põhjustasandile võib see kivi aidata vaimsel energial avalduda mõtte kaudu. See kristall ühendub vaimsete juhtidega ja sisendab kaastunnet. Maandades vaimseid vibratsioone, toetab küaniit vaimset terviklikkust ja küpsemist. See kergendab unenägude meenutamist ja soodustab tervendavaid unenägusid. Küaniit abistab läbi surma minemisel.

 

Küaniit joondab hetkega tśakraid ja energiakeha, puhastab energiakanaleid ja -meridiaane. See taastab füüsilise keha ja selle elundite qi. Tervendamisel stabiliseerib see pärast selgendamist ja tranformatsiooni biomagnetvälja.

 

Et küaniit ei säilita negatiivset energiat ei ole vaja see kunagi puhastamist.
Psühholoogiliselt julgustab küaniit välja ütlema oma tõde, kõrvaldades hirmud ja blokaadid. Kurgutśakrat avades julgustab see eneseväljendust ja suhtlemist. See tungib läbi võhikluse ning avab uue vaimse ja psühholoogilise tõe.

 

Küaniit hajutab kiirelt segaduse ja kõrvaldab blokaade, illusioone, viha, frustratsiooni ja stressi. See suurendab looglise ja selge mõtlemise võimet, ergutab kõrgemat meelt ja ühendub põhjusliku tasandiga.

 

Vaimselt aitab küaniit lahti saada pimeda saatuse või halastamatu karma ideest. See näitab osa, mida inimese mina mängib põhjuste loomises ja abinõusid, mida on vaja mineviku tasakaalustamiseks. Küaniit hõlbustab tõusuprotsesse, tõmmates valguskeha alla füüsilisse maailma ning ühendab kõrgema meele kõrgemate sagedustega.

 

TERVENDAVAD OMADUSED

 

Küaniit tervendab lihaste haigusi, palavikke, urogenitaalsüsteemi, kilpnääret ja kõrvalkilpnäärmeid, neerupealseid, kurku ja aju. Loodusliku valuleevendida alandab see vererõhku ja ravib infesktsioone. See vabastab liigsest kaalust, toetab väikeaju ja keha motoorseid reaktsioone. Küaniit aitab tasakaalustada yin-yang energiat. Sinine küaniit tugevdab häält ja ravib kurku ning kõri.Kommenteeri«     »