KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Piia piparkoogitaigen
Kirjutas kerttu, 20 November, 2016   

Lumi sulas kahjuks ära ning tekitasin talve meeleolu küpsetamisega. Elvas on üks tore Piia nimeline koogimeister ning ostsin tema käest isetehtud piparkoogitainast:

 

img_5598_

 

Heledam on apelsinimaitseline ja tumedam on śokolaadipisaratega. Ma ise väga suur piparkoogi armastaja ei ole ja kui söön, siis pigem vaid toorest tainast. Kuid need piparkoogid said tõesti suurepärased, peale esimest piparkooki võtsin endalegi märkamatult juba teise. Seega väärt kraam, mida soovitan osta. Tõesti hästi ja hoolega tehtud tainas ning poeomadega võrrelda ei saa. Hind oli 3.-/0,5 kg. Pakend oli juba suurepärane ja nii armas jõululine. Rõõmsad lapsed piparkooke vorpimas:

 

img_5620_

 

Piiast ja tema tegemistes on rohkem juttu tema facebooki lehel: https://www.facebook.com/piiakookKommenteeri«     »