KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Uus puhkenurk
Kirjutas kerttu, 20 August, 2018   

Väga palju aega on aias ja kodust eemal veedetud ning tundus, et majas sees on kõik nii sassis. Seega valisin välja ühe koha, mis mind kõige rohkem häiris ja hakkasin tegutsema. Nii hea tunne on, kui see hull koristamise tuhin peale tuleb. Õnneks või kahjuks siin vaid koristamisega ei piirdunud. Värvisin ära ka trepi seina ja trepi käsipuud tuli eemaldada, mille juures olid head sõbrad mulle abiks. Mööbel tuli eest ära tassida ning ühe pruuni kapi otsustasin valgeks värvida ja riiuliks teha. Visioon oli olemas, mida ma tahan, kuid ei teadnud veel kuidas. Seega võtsin ühe sammu korraga. Mulle väga ei meeldi need enne ja pärast pildid, sel põhjusel ma ka seda segadust ei pildistanud. Kuid seal nurgas oli kaks kappi, üks diivanilaud ja üks kirjutuslaud ning igasugust muud jama, mida oli lihtsalt hea sinna panna. Näiteks olid mul alles alates 2012 aastast ostetud kõik seemnepakid, mille viisin hea meelega lõkkesse. Kuid nüüd tulemuse juurde, nurk sai selline:

 

WWHO0831_

 

JGSH1746_

 

Ostsin juurde:
* Tugitooli -> 49,99.- Jysk
* Tugitooli padi -> 4,99.- Jysk
* Vaip -> 12,90.- Jysk
* Valgusti -> 55.- K-Rauta
* Palm -> 35.- Mileedi

 

LVPR9783_

 

GVSV7251_

 

XWNR5154_

 

KJRT8895_

 

Riiulis on uued korvid, kaktus ja öökull.

 

Nüüd ka mõned õhtused pildid:

 

BXQI2070_

 

GRVA4276_

 

BLNC7874_

 

Külmadeks sügis- ja talveõhtuteks on mul olemas mõnus nurgake, kus suvetegemistest puhata ja raamatuid lugeda.2 kommentaari - “Uus puhkenurk”
  1. Mare Says:

    Ulmeilus puhkenurk! Aitäh pilte jagamast! Mul on nüüd hea ports positiivseid emotsioone, mille najal edasi toimetada. Aitäh!

  2. kerttu Says:

    Nii tore kui olen oma tegemistega kellelegi inspiratsiooniks :)
    Palun-palun :)


Kommenteeri«     »