crap ‘

see on minu blogi :)

midagi, mis tuli lihtsalt pähe..

Ingel, meie südames..

Olgu ingel alati sinuga, nii heas kui halvas.

Just sõbrad on need, keda peetakse ingliteks. Kaitseingliteks.

Üks õige sõber, kaitseb sind kõige halvemate asjade eest, isegi kui tema saab sellest kahju.

Ta hoolib sinust nagu oma kõige kallimast loomast. Ta ei kasuta sind halbadel juhtudel, ainult headel.

Just uuel aastal tuleb su ingel sinu juurde ja teeb sulle üllatuse. Ta kingib sulle ühe pika ja hea kallistuse. See on parim kink, mida üks tõeline sõber saab teha.

Häid jõule.                                                                                                Sinu ingel.

***

Väike jutt sinust.

Sinuga olles, kaob aeg ja mured. Just sina oled see, kellega on mul hea. Ma armastan sind ja ei jäta sind eal. Ka siis, kui sa teed mulle haiget, jättes mind üksinda. Mu süda murdus.

Just minu puhul tegid sa valesti.. Ma tean, et ma olin selline. Ma tahan seda heastada. Kuid antud juhul on see võimalik ainult klaasi veiniga.

Ma võtan klaasi, siis juba teise. Lõpuks võtan ma terve pudeli. Ma mõtlen sellel hetkel just sinule. Su pilt on mu näppude vahel. Mu silmast voolavad pisarad ja mõtetes on ainult enesetapp.

“mida ma peaks tegema?” käib mul mõtetest läbi. Lõpuks ma ei suuda enam ja murdun. Ma viskan pudeli maha. Ma näen kilde ja punast veini põrandal voolamas. Ma istun maha ja hakkan kirja kirjutama. Kiri on lühike, kuid ütleb kõik.

Mu käed värisevad. Ma haaran pudelikillu maast ja teen selle ära. Verd tilgub kirjale ja jätab sinna punased täpid. Vaikselt võtab mu hing suuna taevasse. Viimaseks mõtteks, mis mul jäi oli sina.

2 päeva hiljem:

Mees ei saa korralikult magada ja näeb unes pidevalt oma naist. Ta helistab naise töö juurde ja palub, et saaks temaga rääkida. Sealt vastatakse talle aga, et ta pole juba 2 päeva tööl käinud ja mobiilile ta ei vasta. Sa tänad neid ja üritad ise mind kätte saada. Sa proovid veel, ei midagi. Lõpuks otsustad, et lähed oma vanasse korterisse tagasi.

Sa koputad, kuid keegi ei tule uksele. Katsud ust, uks pole lukus. Sisse minnes, sa ehmatad. Ta lamab põrandal, käed üleni verised. Sa helistad kiirabisse ja jooksed tema juurde. Sa katsud ta pullsi, ei midagi.

Natukese aja pärast, märkad sa tema kõrval paberit. Paberil on kirjas: ” ma armastan sind ikkagi “.

See pilt jääb talle eluks ajaks meelde. Iga asi mida ta teeb või mõtleb meenutab talle tema naist, verisena, põrandal…

Ta süda ei pidanud enam pingele vastu ja ta suri depressiooni.

Kirjuta kommentaar