crap ‘

see on minu blogi :)

lühijutt ‘

On möödunud kuu sellest, kui me läksime lahku. Ma tean, et peaksin edasi liikuma nagu sinagi seda tegid, kuid ma ei suuda. Ma olen üritanud teha seda korduvalt, kuid iga kord kui ma näen sind kellegi teisega mu süda murdub. Ma tunnen, kuidas suured ja soolased pisarad kipuvad mulle silma. Ma jooksen vetsu ja lukustan end sinna. Sinu täiuslikule kehale, blondidele juustele ja rohelistele silmadele mõeldes tulevad mul alati pisarad. Sa võisid olla must lühem ja paar kuud noorem, kuid ma armastasin sind ikkagi ja armastan siiani.

Vetsust väljudes olid mu silmad punased ja paistes. see ei läinud mulle korda, ainuke eesmärk oli klassi jõuda.
Sa seisad klassi ukse juures ja toetad end ühe käega vastu ust. Ma hakkan sinust mööda minema, kuid sa peatad mu kinni. Sa küsis mult:” kas me ei võiks olla jälle sõbrad”. Selle peale ma ainult noogutasin ja võtsin klassis istet. Ma istun uksepoolses reas eelviimases pingis. Tema istub aknapoolses reas eelviimases pingis. Ka üksinda. Ma silmitsen teda, ka tema vaatab siia poole. Kuid tema pilgust võib välja lugeda sõnad : ÄRA VAATA !
Nädal on möödas ja me ei saa siiani hästi läbi. Ma käin ühe tüübiga, kelle nimi on Siim. Olen olnud temaga koos 2 päeva ja ma tunnen et tahan temaga olla siiski ainult sõber..

Õhtul msni logides, hakkasid just sina minuga rääkima .
Hendrik says: tsau. Mis teed ?
matilda, (@) . | says: tsau jah. Ns . Ise ?
Hendrik says: ka suht ns.
Hendrik says: said endale uue poisi jah?
matilda, (@) . | says: jah,
Hendrik says: aga palun ära talle nii tee ng sa tegid mulle.
matilda (@) . | says: mida ma sulle tegin? ütle palun,
Hendrik says: Enam pole sellel vahet, kuna midagi ple, ma ei meeldi sulle ja sa ei meeldi mulle.

matilda, (@) . | appears to be offline.

See viimane lause mis sa mulle ütlesid, tegi mulle haiget. Ma leidsin end taaskord nutetuna voodilt. Peale seda ma ei rääkinud enam sinuga. Sa kirjutasid mulle msni, kuid ma ei vastanud kunagi, koolis hoidsin sust eemale ja telefoni kõnedele ei vastanud.

Möödunud on 2 kuud. Juba 1-l nädalal otsustasid loobuda ja leidsid endale kellegi teise. Me pole siiani sõbrad.

Ühel päeva, kui ma pargis kõndisin, olid ka sina seal. Sa olid üksinda ja arvatavasti ootasid kedagi. Kui sa mind silmasid, tulid sa minu juurde ja ütlesid et tahad rääkida. Ma üritasin küll ära minna, aga sa ei lasknud.
Sa ütlesid et armastad mind ja seejärel suudlesid. Ma sulasin ng šokolaad.

Aasta hiljem : Eelmainitud paar on siiani koos. Nad on õnnelikud ja on otsustanud minna peole. Läbi pargi kõndides, kuuleb matilda püssipauku ja näeb kuidas Hendrik maha kukub. Tal hakkavad pisarad jooksma ja ta kutsub kiirabi. Poiss sureb paar tundi hiljem haiglas suure verekaotuse tõttu. Matilda ei mõtle enam, ta võtab ema autovõtmed, istub autosse ja hakkab sõitma. Ta on otsustanud sõita Pakri panga juurde.

Pakri panga juurde jõudes läheb ta hästi ääre ligidale ja suleb silmad. Ta mõtleb, et kas tema oli selles süüdi, mis poisiga juhtus.  Matilda on täielikus depressioonis. Ta ei mõtle enam ja hüppab.

The end.

Ükskõik, kus sa oled, ükskõik, kui kaugel. Sa jääd alatiseks mu südamesse.

Kirjuta kommentaar