Korvpalli EM 2015 – pingerida, NÄDAL 1

Eurobasket on koostamas iga nädal meeskondade pingerea. Eesti grupi tulemused on järgmised (juhtis Hispaania) nädalal 1 ja 2.

#4 Leedu (nädal 1) – Alistati talentide rohke Austraalia nädalas kaks korda. Näidates, et hoolimata viimase aja rohketest mängijate karjääride lõpetamisest ja mitmetest puuduvatest mängijates see suvi, on nad endiselt jõud, millega tuleb arvestada.

#4 Leedu (nädal 2) – Ei ole Jonast, ei ole muret Leedu jaoks. Isegi ilma oma suure mehe Jonas Valanciunaseta oli leedu võimeline alistama Soome “huntide kamba” 78:71.

#11 Läti (nädal 1) – Nende A meeskond ei mänginud küll aga B meeskond näitas kahte tugevat esitlus Aafrika jõu Tuneesia vastu. Martins Meiers ja Unjus Jakovics tegid muljetavaldava esitluse.

#10 Läti (nädal 2) – Läti tõi häid uudiseid kui nad mängisid kodus Poola ja Sloveeniaga, võites mõlemad mängud kolme meeskonna turniiril. Mitmed mängijad, kes soovivad EuroBasketi ehk EM-i kogemust nagu Zanis Peiners tegid hea mängu.

#12 Belgia (nädal 1) – Belgial oli nende esimene mäng oma lähedase rivaali Hollandiga. Võideti mugavalt 65:49. Sam Van Rassom tegi 16 punktiga muljetavaldava esitluse.

#8 Belgia (nädal 2) – Lõvid tegi see nädal hääl. Teise nädala kõige suuremad positsiooni parandajad. Võideti veenvalt talendirohket Kreekat ja seejärel kaotati Euroopa valitsejale Hispaaniale. Belglased ei tule EM-ile nalja tegema.

#17 Tšehhi(nädal 1)
#20 Eesti 
(nädal 1)
#22 Ukraina (nädal 1)

#16 Tšehhi (nädal 2)
#20 Ukraina 
(nädal 2)
#21 Eesti (nädal 2)

Turniiri võidukoefitsent TonyBeti kohaselt D alagrupi meeskondadel:
Leedu – 10,00
Läti – 70,00
Ukraina – 110,00
Tšehhi – 500,00
Belgia – 500,00
Eesti – 1000,00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>