Korvpalli EM 2015 – pingerida, NÄDAL 4

Neljanda nädala Eurobasket 2015 pingerida, mille puhul kajastame D alagrupi meeskondade kohtasid.

Leedu (koht 6) - Jonas Valanciunas lahkus treeninglaagrist ja tema naastes kaotati kodus Horvaatiale. See ei ole küll piisav põhjus häirekelladeks aga piisav, et Leedu kukub kaks positsiooni.

Belgia (koht 13) - Belgia kukkus neli kohta, sest kaotasid viimastel päevadel kaks mängu, vastavalt Gruusiale ja Prantsusmaale. Andes korralik lahing eelmistele meistritele on nad piisavalt tõestanud, et omavad suutlikust võidelga 40 minutit. Nagu nad näitasid mängudes Hispaania ja Kreeka vastu.

Läti (koht 10) - Lätlased kerkisid kuus positsiooni see nädal, sest lõpetasid kaotusteseeria, alistades Türgi ja Poola. Need ei olnud küll kõige veenvamad võidud aga piisav, et süstida enesekindlust nii lähedal EM-i algusele.

Tšehhi (koht 19) - Tšehhid alustasid seda nädalat kaotusega Kreekale ja seejärel kaotasid Venemaale. Nädal lõpetati küll võiduga Bosnia ja Hertsegoviina üle. Tomas Satoransky on hiilgavas vormis ja Blake Schilb, kes sai Tšehhi kodakondsuse läbi abielu on lubatud mängima EM-il.

 

Eesti (koht 17) - Eestlased on tõusuteel, võites Tallinna Nelja Rahvuse Karika. Mis sisaldas endast võite EM-il osalevate meeskondade Isalndi ja Hollandi üle. Nad tõestavad taaskord, et isegi ilma suure meheta korvi all, suudavad nad märkimisväärselt mängida.

Ukraina (koht 11) - Mitte ükski meeskond ei ole tagasi tulnud nii veenvalt see nädal kui seda tegi Ukraina. Peale 27 punktilist kaotusseisu Itaalia vastu leidsid nad endas jõudu ja võitlesid ennast tagasi mängu. Tundes üle pika aja võidurõõmu. Neile meeldis see nii väga, et nad võtsid ka järgmine päev võidu Soomes vastu.

Eesti panused spordipanustamise osas TonyBetis:
D grupi võit 20,00
Finaalturniiri võit 1000,00

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>