Millised on Eesti spordiblogid?

Selleks korraks on EM läbi ja lõpetame ka selle blogi pidamise kuni järgmise EM-ini. Seniks aga soovitame lugeda teisi Eesti blogisid, mis teevad ülevaate Eesti ja välismaa spordisündmustes eesti keeles.

Üks vaieldamatult parimaid spordiblogisid on Õhtulehe spordiblogi, milles võtab tihtipeale sõna Eesti parimaid jalgpalli ajakirjanikke Ott Järvela. Olgu tegemist koondise mängudega, suurturniiride või hoopis erinevate liigadega nagu Budesliga, La Liga jne. Ott Järvela on artiklite osas alati kindel valik.

Eesti blogid on koondanud mitmed spordiblogi, milles leiab nii asjaarmastajate jooksublogidest kuni proffide tegemisi kajastavate blogideni. Rääkides elukutselistest sportlastst, siis Eesti parimaks sportlased blogiks võib lugeda Rattaproffide ja eelkõige Rein Taaramäe blogi (kes küll enam nii aktiivselt ei blogi ja erinevates kohtades). Ettevõtetest väärib märkimist TonyBeti spordiblogi, mis kajastab erinevaid panustamise võimalusi ja teeb ülevaate tulevatest spordivõistlustes. Parim fännide valdkonna portaal, mis avaldab ka artikleid ja peab blogi, on kindlasti soccerenet.ee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>