Korvpalli EM 2022

See aasta toimub Korvpalli EM 2022 mitmes riigis aga Eesti mängib alagrupimängud Milanos. Selline asukoht ei tulnud meie koondisele seekord mitte lihtsalt loosiga, vaid Riias toimunud EM-i alagrupimängudega sarnaselt valis korraldajamaa meid oma alagruppi. Itaalia sai valida ühe riigi, kes kindlasti nende alagrupis mängiks. Seekord otsustati Eesti kasuks. Kas seda tehti meie noore meeskonna pärast, keda on seeläbi võib-olla kergem alistada või hea koostöö lootuses, kes teab.

Igatahes mängib Eesti 2022 korvpalli EM-i alagrupimängud Milanos. Vastasteks on Itaalia kõrval veel Kreeka, Horvaatia, Ukraina ja UK. Palju olene kindlasti, kas just Kreeka, Itaalia ja Horvaatia meeskondade NBA staarid saavad ja/või soovivad tulla EM-ile mängima. Ukraina ja UK peaks olema täiesti nn mängitavad vastased.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>