Jälle uiman

zTeel välja. Võtan puhkust, sest sõin just. Sõin kala, sest näonahk on käest läinud. Kala söömine aitab (pange kõrva taha). Tegelt peaksin juba minema, ma alati jõuan hiljem, jään koju uimama.

Täna oli autokool. Teise tunni kohta läks täitsa normaalselt juba, rooli keeramine oli ka parem eilsest. Täna ma vahepeal mõtlesin, et ta aitab kaasa, sest nii ilusti tuli vahepeal, aga ei aidanud ta midagi. Üks pipratera oli, tegelt kaks. Esiteks ma ei teadnud liiklusmärke, homme pidi ta mulle eksami korraldama nende peale :D ja teiseks oli see, et samal ristmikul suri auto välja. Deem.

Väljas oleme värvinud kollaplatsi, kenasti valged piirjooned olemas. Täna veel suts teha. Ja pärast seda mänginud palli ja siis kiikunud.

Siis tavalise režiimi juurde kuulub rattasõit. Seda ma muidu ei maingi, sest see on nii tavaline juba. Täna käisime muidu Kabalas sõitmas. Sille sai sealt oma lõpukleidi õmbleja juurest kätte. Nägin ka Koidut :) Ta nii tore ikka.. Tuleb vist mu lõpetamisele ka :) ;)

Ja lugeda pole ka jõudnud. Seda näidendit läbi. Ja siis ühte psühholoogia raamatut ka. Homme ehk loen. Nii palju bussini aega pärast sõitu.

Silme ees hoian oma kenakest olemist linnas kolmetoalises korteris enne laulupidu… Sest.. iga päev üks ja seesama.. Toredad inimesed kõik need sõpsid ja naljad jne… Aga üksluine. Tahaks üksindust.. Tahaks minna Stroomi randa jalutama.. varahommikuti või õhtul hilja… Ja mõtiskleda.. Mõtlesin just täna, et see aasta on hea kokkuvõte, ses suhtes, et mis läbi tehtud.. Salme surm, tüli Silviaga (ja teistega), eksamid ja siis veel ühe peatüki lõpp, mis tegelikult on päris tähtis. Pole enam turvalist elu. Et 1. sept kooli ja siis läheb lihtsalt vabal käigul koolirütm. Nüüd tulevad otsused. Mina olen otsustaja!

Ja… panen siia ilu. :) Hoides.. hoides inimesi :) Südames :) Neid ikka on. Kas pole tore? Väga hindan kõiki lähedasi.

________________
Ja-jaa, kohe lähen välja. Kuid muide.. see Miina Härma laul on playlistist pärit. Oleks.. oleks väga tore, kui te kuulaksite need kõik sealt läbi. Klõpsige laulu pealkirjale ja siis avaneb ta teil youtube’is ja kuulake järjest. Seal on suhteliselt põhilaulud.. või ma ei tea. Mul on need kõik kuuldud seoses kooris laulmisega.. Aga võiksite ju teiegi tutvuda. Koorilaul on hämmastav… häälel baseeruv. Ime.

Jaaa, kuulake kindlasti. Ma ise pole kuulanud kogu playlisti ja nüüd riideid selga pannates tulevad järjest. Kuulake!

This entry was posted in Mõtteid Siin ja Praegu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>